Denis Glavina vraća se u Hrvatsku nakon inozemne karijere

Varaždinu se u Međugorju priključio Denis Glavina, potpisao Matija Špičić, sutra utakmica s Neretvancem

| 15.1.2020. u 09:46h | Objavljeno u Sport

Lijevi bočni Denis Glavina (33), stariji brat Dominika Glavine, priključio se pripremama nogometaša Varaždina u Međugorju. Denis Glavina je posljednje igrao za kazahstanski nogometni klub FK Akžajik. Karijeru je počeo 2001. godine u rodnom Čakovcu, nakon čega se otisnuo u redove mlade momčadi zagrebačkog Dinama.

Glavina je prodan Dinamu Kijev iz zagrebačkog Dinama u siječnju 2004. Sezonu 2006./07. i 2007./08. proveo je na posudbi u Dnjipru Dnjipropetrovsk, odnosno ukrajinskom klubu Vorskla Poltavi, nakon čega je potpisao ugovor s Vorsklom u lipnju 2008..

Bio je i igrač poljskoj kluba Arka Gdynia, NK Varaždina, RNK Splita,Zavrča, a nakon toga kazakhstanskih klubova Tobol Kostanaya, Zhetysua i Akžajika. Ugovor s varaždinskim klubom potpisao je lijevi bočni Matija Špičić, koji je seniorsku karijeru započeo u NK Zagrebu, nakon čega je igrao za ukrajinsku Tavriju, pulsku Istru,ruski Sibir, azerbajdžanski Inter Baku, Osijek, gruzijski Dinamo Tbilisi, poljsku Wislu Krakov te Goricu.

Što se tiče priprema momčadi Varaždina u Međugorju nakon što su u ponedjeljak odigrali prvu pripremnu utakmicu protiv Ljubuškog, kojeg su pobijedili 3:1, varaždinski bi prvoligaš sutra u 14 sati u Međugorju trebao igrati prijateljsku utakmicu s trećeligašem Neretvancem iz Opuzena.