Natjecanje će se održati od 10. do 11. lipnja na golf terenu hotela Spa golfer Foto: Facebook

Varaždinici i ostatak najboljih disk golfera srednje Europe u Toplicama Svetog Martina

VV | 8.6.2017. u 19:48h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon što je proteklog vikenda u Toplicama Sveti Martin održano 5. Prvenstvo Hrvatske u disc golfu, kroz nadolazeći vikend na istom terenu saznat će se i koji su najbolji disc golferi iz Srednje Europe.

Ovo natjecanje po prvi puta je održano prošle godine u Slovačkoj, a u svojem drugom izdanju u Hrvatskoj će, uz domaćine, nastupiti ukupno 72 najbolja igrača i igračice iz Poljske, Češke, Slovačke, Austrije, Mađarske i Slovenije.

Prvenstvo počinje u petak trening rundama i večernjim otvaranjem, a prva od tri natjecateljske runde započeti će u subotu, 10. lipnja, u 9:30. Najbolji igrači finalnu će rundu, na koju pozivamo i publiku, započeti u nedjelju, 11. lipnja, u 14:45 sati, a ista će trajati do 90 minuta, nakon čega će uslijediti svečanost proglašenja pobjednika. Turnir se igra na golf terenu uz hotel Spa golfer.

Hrvatski predstavnici na ovom prvenstvu biti će Maja Šimenc (VŽ), Danica Pajtak (VŽ) i Ira Molnar Gorički (ZG) u ženskoj kategoriji; Tomislav Gorički (ZG), Radule Mikić (ČK), Aki Vucković (VŽ), Nino Đurak (VŽ) i Marko Marčec (VŽ) u muškoj kategoriji te Anđelko Potrebica (Vž.T) i Marko Kralj (VŽ) u kategoriji juniora.

Izvršni organizator prvenstva je tvrtka Lagoda Disc Golf iz Varaždina, a dodatne informacije možete saznati na web stranici www.cedgc.info.

Disc golf Danica