Nakon bod s Kustošijom, Varaždin večeras pred svojom publikom priželjkuje prvu domaću pobjedu Foto: Krešimir Đurić

Varaždin večeras protiv Sesveta očekuje drugu prvenstvenu pobjedu

| 3.9.2017. u 10:31h | Objavljeno u Sport

Nogometaše Varaždina večeras, u sklopu 4. kola Druge hrvatske nogometne lige očekuje susret protiv momčadi Sesveta, koji će na stadionu Varteksa početi u 20 sati. U posljednjem kolu Sesvete je pobijedilo u gostima Kustošiju 1:0. Jertec i Jagačić još nisu spremni, ali je je Kulenović koji počeo s treninzima i bit će u kombinacijama za večerašnji susret.

- Sesvete je organizirana, mlada, čvrsta i poletna ekipa, opasna, naročito iz prekida. U prva dva kola dva su gola postigli iz slobodnih udaraca. U Solinu su izgubili zbog mladosti, jer im je domaćin u 15 minuta postigao dva gola na pritisak na agresivnost i iskustvo, a nakon toga su dominirali terenom, ali se nisu uspjeli rezultatski vratiti u susret. Pobijedili su drugu momčad Hajduka i večeras nas očekuje težak susret, ali ne kao protiv Kustošije, koja se došla braniti. Očekujem da će se Sesvete pokušati nadigravati s nama, što će nam više odgovarati i nadam se da ćemo uspjeti pobijediti - naglasio je trener Varaždina Zoran Kastel.

Današnji parovi 4. kola Druge HNL: od 17 sati GNK Dinamo II - Kustošija, Šibenik s.d.d. - HNK Hajduk II, Dugopolje - Solin, Novigrad - HNK Gorica, od 20 sati: Hrvatski Dragovoljac - Lučko, Varaždin - Sesvete