Nakon prvenstvene pobjede nad Dinamom Varaždin danas očekuje drugoligaš Rudeš u sklopu hrvatskog Kupa Foto: Krešimir Đurić

Varaždin u 1/16 finala hrvatskog Kupa danas dočekuje Rudeš

| 25.9.2019. u 09:03h | Objavljeno u Sport

Nogometaše Varaždina ovog tjedna očekuju dva susreta. Danas će, u sklopu šesnaestine finala hrvatskog Kupa, Varaždin ugostiti drugoligaša, momčad Rudeša. Susret će se na Gradskom stadionu igrati od 18 sati.

- Idemo utakmicu po utakmicu, a treba sve napraviti da pobijedimo u srijedu. Napravit ćemo određene promjene u sastavu, ali nećemo mijenjati sve igrače. Rudeš je drugačija momčad nego što je bila na početku sezone, doveli su sedam-osam novih igrača, tako da ih, iako su drugoligaši, treba shvatiti maksimalno ozbiljno - naglasio je trener Varaždina Borimir Perković.

U subotu,28. rujna, Varaždin će, također na svom stadionu, od 16 sati i 30 minuta igrati utakmicu 10. kola HT Prve lige protiv Rijeke. Za oba susreta ulaznice će se na blagajnama stadiona prodavati od danas od 14 sati. Ulaznice za Rudeš prodavat će se po 40 kuna za središnji dio zapadne tribine te po 20 kuna za lijevi i desni dio zapadne tribine. Ulaznice za Rijeku prodavat će se po 60 kuna (zapad sredine), 50 kuna (zapad lijevo i desno) i 40 kuna (istok i jug).