Varaždin se s gostovanja u Šibeniku vraća s bodom

| 15.9.2024. u 21:55h | Objavljeno u Sport

Kraj utakmice,završilo je 0:0.

U 4. minuti dodatka Belcar je pucao s dvadesetak metara, golman je obranio. Korner zas Varaždin.

U 2. minuti dodatka teren napušta Šego, a ulazi Domjanić.

Igrat će se još 5 minuta sudačke nadoknade.

U 87. minuti izmjena kod Varaždina, umjesto Dabre na terenu je Tepšić.

U 82. minuti izmjene kod Šibenika, izlazi Kavelj ulazi Prekodravac, umjesto Božića na terenu je Baković, a umjesto Santinija na terenu je Delić.

U 81. minuti velika prilika za Varaždin. Poldrugač je iz kornera loptu uputio po zemlji do Boršića, koji je ubascio u pet metara gdje je bio Belcar i pucao glavom, ali je golman Šibenika nogom obranio udarac iz blizine. Dojam je da je lopta zapravo pogodila vratnicu.

U 80. minuti korner za varaždin s lijeve strane.

U 75. minuti slobodan udarac za Šibenik, 25 metara od gola Zelenike. Pucao je Santini pored gola.

U 71. minuti kraći prekid jer su domaći nabijači ubacili baklje na travnjak.

U 65. minuti ubačaj Maglice s desne strane, loptu s 11 metara od gola glavom zahvaća Dabro i puca,, ali nema opasnosti za gol Šibenika.

U 62. minuti izmjena kod Šibenika, na terenu je Vasilj umjesto Majića.

U 60. minuti izmjena kod gostiju umjesto Latkovića ušao je Duvnjak,  umjesto Mitrovskog Poldrugač.

U 60. minuti Božić nije iskoristio "ispadanje" Lamine Ba. Božić je pucao s desne strane iskosa, ali pored gola.

U 58. minuti opomenut je Dabro.

U 48. minuti opomenut je Kavelj.

Počeo je drugi dio.Varaždin je krenuo s centra. Nema promjena u momčadima.

Kraj prvog dijela na odmor se odlazi s početnih 0:0. Varaždin je imao 52 posto posjed lopte, uputio je 2 udarca prema golu, jedan u okvir gola.Šibenik je imao 3 udarca ma golu, jedan u okvir gola.

Igrat će se još 3 minute nadoknade.

U 36. minuti opomenut je Belcar.

U 35. minuti korner za Varaždin s lijeve strane.

U 31. minuti izravni crveni karton za Santinija, zbog gaženja Latkovića po gležnju na sredini terena. Čulina ipak ide pogledati na VAR monitor. Ipak je poništen crveni karton i pokazan je žuti karton Santiniju. U 35. minuti žuti karton i treneru Careviću.

U 25. minuti velika prilika za Varaždin, najveća šansa u dosadašnjem dijelu susreta. Šego je s lijeve strane na pet metara od gola ubacio za Dabru ovaj je pucao glavom ali neprecizno.

Susret prati 2071 gledatelj.

U 22. minuti korner za Šibenik s desne strane. Nema opasnosti po gol Zelenike.pucao je glavom Agyemang, neprecizno.

U 17. minuti Belcar je pucao sa 18 metara, pogodio je igrača Šibenika, čini se Bakiča, u ruku, gledao se VAR, ali nema kaznenog udarca.

U 16. minuti napad Varaždina iišao je po lijevoj strani, pucao je Lartković, ali je golman Šibenika obranio.

U 10. minuti opomenut je Latković zbog prekršaja na sredini terena.

U 9. minuti korner za Šibenik s desne strane, izveo ga je Majić. Nema opasnosti po gol Zelenike.  Lopta udarena od Agyemanga otišla je pored desne vratnice gola Zelenike.

U 3. minuti dobra situcija za Varaždin, lopta sa sredine bačena pred gol Šibenika, ali je vratar domaćih došao prije do lopte od Dabre.

Počeo je susret. Prvi napad ima Šibenik.

Momčad Varaždina počet će susret u plavim dresovima sA sljedećih 11: Zelenika, Ba, Nekić, Dabro, Belcar,Šego, Mitrovski, Maglica,Marina, Boršić, Latković.Na klupi su silić, Jovanov, Škaričić, Poldrugač, Duvnjak, Mladenovski,Ćorić, tepšić, Domjanić i Alić.

Šibenik će istrčati u narančastima dresovima sa sljedećih 11: Đaković, Majić,Bakić, Božić, Agyemang,Santini, Kolega, Punčec,Kavelj, Zuta, Perić.

Glavni sudac je Ante Čulina iz Zagreba, a pomoćnici su mu Luka Pajić iz Rijeke i Anto Marić iz Zagreba, dok je četvrti sudac Mateo Erceg iz Pristega. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent mu je Luka Pušić iz Zagreba.

Na stadionu Šubbićevac u Šibeniku od 20 sati po jakoj buri i uz temperaturu zraka od 16 Celzijevih stupnjeva,te pred oko 1 500 gledatelja, igra se posljednja utakmica 6. kola SuperSport HNL između Šibenika i Varaždina.