Varaždin pronašao zamjenu za Radoševića, dolazi najbolji vratar Prve lige Foto: NK Dugopolje

Varaždin pronašao zamjenu za Radoševića, dolazi najbolji vratar Prve lige

Varaždinske vijesti | 12.2.2023. u 19:46h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Varaždinski nogometni prvoligaš pronašao je zamjenu za sada već bivšeg vratara Božidara Radoševića, koji se nakon utakmice sa Slaven Belupom, odlučio na sporazumni raskid ugovora s klubom i karijeru nastavio u Gorici.

Novi vratar dolazi iz redove prvoligaša Dugopolja,petoplasiranog prvoligaša, momčadi koja je jučer na otvaranju proljetnog dijela sezone odigrala s Orijentom  1:1.

Ta je utakmica ujedno je bila i  ‘oproštajna’ za kapetana Dugopolja Josipa Silića, koji će karijeru nastaviti u Varaždinu.

- Kad pričamo o djeci kluba, iste 2009. godine kada je dovršen naš dom, na njemu se pojavio desetogodišnji sramežljivi dječak iz Dicma, danas najbolji vratar Prve NL. Prvu službenu utakmicu za Dugopolje upisao je za mlađe pionire 10.9.2011., za prvu ekipu debitirao je u Šibeniku 30.9.2017. kao sedamnaestogodišnjak, a posljednju jučer protiv Orijenta. Od zimskog dijela sezone 2019./20. bio je kapetan i vođa ekipe. Za sve uzrasne kategorije našeg kluba nastupio je 281 put, od toga 83 puta u drugom najvišem razredu hrvatskog nogometa. Svoj nogometni put nastavit će u prvoligašu iz Varaždina. Ne sumnjamo da će i tamo pokazati svoje kvalitete - objavili su iz Nogometnog kluba Dugopolje na svom službenom facebook profilu.