Kotizacija za sve zainteresirane iznosi 100 kuna Foto: NC Lions Clum Millennium Varaždin

Varaždin Millennium 24. ožujka organizira humanitarni badminton turnir za djecu bez roditelja

M.N./Varaždinske vijesti | 9.3.2018. u 11:46h | Objavljeno u Sport

Lions klub New Century Lions ClubVaraždin Millennium" organizira u subotu 24. ožujka drugi po redu humanitarni badminton turnir pod nazivom "Humanitarni Lions Open badminton turnir 2018", a koji se organizira u suorganizaciji s Badminton klubom Marlex iz Varaždina.

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji "Nova budućnost" koja djeluje na području grada Varaždina. Humanitarni turnir održat ce se u Sportskom centra TTS, UL Ognjena Price 34, Varaždin.

Financijska sredstva će se prikupljati putem kotizacija za sudjelovanje na turniru, a prikupljena sredstva koristit će se za opremanje objekta Udruge u Varaždinu (renoviranje kupaonice, vodoinstalaterski radovi, postavljanje tus kade, zamjena pločica u hodniku objekta-prizemlje, i sl.), a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika navedene Udruge. Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna bez obzira u koliko disciplina se sudionik prijavi.

Pomoći možete i uplatom novčanog iznosa na račun NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBAN: HR4923400091510918004 s naznakom ,,za Humanitarni Lions Open Badminton Turnir 2018". Jedan od suorganizatora turnira je i HDS ZAMP koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za Udrugu ,"Nova budućnost", budući da će se nakon održavanja sportskog dijela turnira u večernjim satima održati i glazbeni program gdje će prisutne humanitarno zabavljati odlični glazbeni sastavi JamlT rock cover band i bend Zubo & Dudo.


Sve informacije o turniru kao i prijave na isti vrše se putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na www. facebook.com/BadmintonKlubMarlex/.
Članovi NCLC Varaždin Millennium-a i Badminton kluba Marlex ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da se 24. ožujka 2018. i osobno pridruže u humanitarnom sportskom događaju te da uz rekreaciju i zabavu podrže ovu humanitarnu akciju.

 

NCLC_Vž_Millennium_plakat_A-2.Humanitarni_Lions_Open_Badminton_Turnir_2018.jpg