Varaždin izgubio treću utakmicu zaredom, danas ih je pobijedio Dinamo 3:1 Foto: Krešimir Đurić

Varaždin izgubio treću utakmicu zaredom, danas ih je pobijedio Dinamo 3:1

| 19.2.2023. u 16:50h | Objavljeno u Sport

Kraj utakmice u Varaždinu, treći poraz Varaždina zaredom, danas je bio bolji Dinamo rezultatom 3:1.

Četiri minute sudačke nadoknade vremena.

Utakmicu prati 7 581 gledatelj.

U 88. minuti izmjena i kod Dinama, umjesto Ivanušeca u igri je Rukavina.

U 87. minuti umjesto Puclina na terenu je Domjanić.

U 86. minuti Dinamao je dopao do trećeg gola a strijelac je bio Ademi. Nakon greške Puclina pred golom Varaždina Petković je u kaznenom prostoru, u lijevoj strani, odigrao za Ademija koji je lakoćom zatresao mrežu.

U 80. minuti golom Teklića Varaždin je smanjio prednost Dinama na 1:2. Brodić je odigrao u kaznenom prostoru loptu za Teklića, a ovaj ju je lijevom nogom poslao u desnu stranu gola Livakovića.

U 79. minuti dvije izmjene kod Dinama, umjesto Bulata i Perkovića u igri su Ademi i Perković.

U 78. minuti korner za Dinamo s desne strane.

U 75. minuti kraći prekid nakon što su navijači Dinama s južne tribine ubacili nekoliko baklji u teren.

U 73. minuti Dinamo je poveo 2:0, a strijelac je bio ponovno Luka Ivanušec. Napad Dinama išao je po desnoj strani, Petković je bio s loptom, izbio mu je Urata, a odbijena lopta došla je na 11 metara od gola za Ivanušeca, koji je zatresao lijevu stranu gola Zelenike.

U 72. minuti dvije izmjene kod Varaždina, umjesto Šege i Pilja u igri su Mitrovski i Pereira.

U 66. minuti u sjajnoj se situaciji našao Petković, koji je izašao sam pred Zeleniku, ali mu je golman Varaždina obranio udarac koji je išao po zemlji.

U 56. minuti dvije izmjene kod Varaždina, umjesto Kolarića i Banovca u igri su Urata i Šaranić.

U 53. minuti nakon kornera Varaždina s lijeve strane gužva pred golom Dinama, koja je raščišćena nakon čega je uslijedila kontra Dinama i udarac Ivanušeca kojeg je Zelenika obranio i loptu skrenuo u korner.

U 49. minuti Dinamo je poveo golom Ivanušeca. Sa sredine terena lopta je ubačena u desnu stranu kaznenog prostora Varaždina gdje je Ivanušec između Stanića i Puclina došao do lopte i pospremio ju u mrežu. Puclin je tom prilikom nogom udario Zeleniku kojemu se dugo ukazivala pomoć.

U 48. minuti korner za Dinamo s lijeve strane, nema opasnosti po gol Zelenike.

Počelo je drugo poluvrijeme, izmjena kod Dinama, umjesto Drmića u igri je Petković.

Kraj prvog poluvremena na odmor se odlazi s početnih 0:0. Varaždin je imao 42 posto loptu u svom posjedu, uputio je tri udarca prema golu, od kojih je jedan bio u okvir gola, dok su gosti imali jedan udarac prema golu.

U prvoj minuti nadoknade tri udarca prema golu Šego je snažno pucao Livaković je odbio, a na kraju svega je Puclin pucao pored gola.

Minuta sudačke nadoknade vremena.

U 31. minuti izmjena kod Dinama, umjesto Špikića, koji se ozlijedio, na terenu je Menalo.

U 27. minuti akcija Varaždina po desnoj strani, Brodić je snažnim udarcem zatresao mrežu s vanjske strane.

U 25. minuti brza akcija Varaždina lopta pred kazneni prostor dolazi do Pilja, koji je u dobroj situaciji izgubio loptu, prije nego je uputio udarac po golu.

U 23. minuti opasno je bilo pred golom Varaždina, Ristovski je prošao po desnoj strani, uputio ubačaj po zemlji pred gol Zelenike, ali nitko od bijelih igrača nije dohvatio loptu.

U 19. minuti korner za Varaždin s lijeve strane.

U 16. minuti Mišić je pucao s 18 metara po zemlji, odlazi lopta pored vratnice.

U 14. minuti po lijevoj je strani probio Pellumbi i uputio centaršut, ali u ruke Livakovića.

U 12. minuti korner za Dinamo s desne strane. Nema opasnosti po gol Zelenike.

U 10. minuti Pilj je izgubio loptu na sredini trerena, po desnoj se strani u kazneni prostor spustio Šikić, u susret mu je izašao Zelenika, Špikić je otišao previše ukoso i prebacio loptu preko gola.

U tijeku je 7. minuta lopta je više u nogama igrača Dinama, ali bez opasnosti pred golom Zelenike.

Dinamo je istrčao u bijelim dresovima sa sljedećih 11: Livaković, Ivanušec, Baturina, Ristovski, Ljubičić, Drmić, Mišić, Bulat, Šutalo, Perić i Špikić.

Varaždin je utakmicu počeo u plavim dresovima, u sastavu: Zelenika, Pellumbi, Stanić, Puclin, Brodić, Teklić, Šego, Banovec, Kolarić, Ba i Pilj. Na klupi su Silić, Drožđek, Vuk, Mitrovski, Šaranić, Stolnik, urata, Škaričić, Domjanić, Herrera, Belcar i Pereira.

Sudac je Jakov Titlić iz Hrvaca,a pomažu mu Hrvoje Radić iz Splita i njegov sugrađanin Alen Jakšić, dok je četvrti sudac također iz Splita Ante Terzić. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistira mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice.

Na Gradskom stadionu u Varaždinu, po sunčanom vremenu i uz temperaturu zraka od 16 Celzijevih stupnjeva, te uz rekordan posjet ove sezone, pred više od 7 tisuća gledatelja, počeo je susret 22. kola SuperSport HNL između Varaždina i Dinama.