Iako Golubara muči ozljeda, Kovačević se nada da će on biti spreman za današnji susret Foto: Krešimir Đurić

Varaždin gost Sesveta, trener Kovačević se nada dobroj igri i pozitivnom rezultatu

| 14.4.2018. u 09:03h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina, trenutačno trećeplasirana u prvenstvu, će danas, u sklopu 27. kola Druge HNL, od 16 sati i 30 minuta biti gost Sesveta, sastava koji se nalazi na četvrtom mjestu tablice s bodom manje od Varaždinaca.

- Nakon utakmice sa Šibenikom imamo problema sa sastavom, jer su Golubar i Jertec prošlih dana radili individulano, ali se nadam da će obojica moći zaigrati u Sesvetama, gdje neće biti Bamidelea, koji ima tri žuta katona. Maksimalno respektiramo Sesvete, jer su nas dva puta pobijedili ove sezone i već godinama ima dobar rezultat u 2. HNL. Vjerujem da ćemo pružiti dobru igru na dobrom terenu i da će, s obzirom da Sesvete nisu daleko, na današnju utakmicu doći dosta naših navijača te da ćemo se mi na kraju veseliti – rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Igrač sredine terena varaždinske momčadi Dejan Mezga, nakon zaliječene ozljede aduktora, bit će u konkurenciji za današnji susret u Sesvetama.

U Sesvetama moramo biti pravi, jer kako i naš trener naglašava nisu važni suparnici već naša ekipa i koliko smo spremni pružiti na nekom susretu. Ako možemo pružiti ono što dajemo na treningu onda očekujemo pozitivan rezultat. Na svaku utakmicu moramo gledati kao na kvalifikacijsku, da se pokušamo plasirati u Prvu ligi, što nam je cilj. Nadam se da ćemo zadržati pozitivan ritam, a da će naši konkurenti negdje kiksati i vjerujem u plasman Varaždina u viši rang  – naglasio je Mezga.

Parovi 27. kola: Šibenik s.d.d. - Solin,HNK Gorica - Novigrad, Sesvete - Varaždin, Lučko - Hrvatski Dragovoljac,15.4. od 15 sati: Dugopolje - HNK Hajduk II, od 16 sati i 30 minuta: GNK Dinamo II - Kustošija.