Varaždin danas u posljednjem jesenskom kolu ugošćuje Dubravu TK, ulaz na stadion je besplatan Foto: Krešimir Đurić

Varaždin danas u posljednjem jesenskom kolu ugošćuje Dubravu TK, ulaz na stadion je besplatan

| 4.12.2021. u 07:59h | Objavljeno u Sport

Danas je u 13 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu na rasporedu derbi susret 15.,posljednjeg jesenskog kola u kojem će suparnik momčadi Varaždina biti vodeća Dubrava Tim Kabel.

Bit će to nadmetanja drugoplasiranih Varaždinaca i lidera prvenstva, momčadi Dubrave, domaćina koji je najefikasniji u ligi i gostiju koji su do sada primili najmanje golova.

Prema riječima trenera momčadi Varaždina Maria Kovačevića u sastavu neće biti Noe Vugrinca, dok su ostali spremni.

- Čeka nas ozbiljan suparnik, momčad koja je očito tempirala formu za kraj prvenstva, u posljednje četiri utakmice imaju četiri pobjede iz gol razliku 9:0 i ekipa su koja prima najmanje golova. S obzirom na te činjenice zasluženo su prvi i vidi se koliko su ozbiljan suparnik. Međutim, igrat ćemo na svom stadionu, gdje se nikoga ne bojimo, postavit ćemo se domaćinski, vjerujem da ćemo se nametnuti od prve minute i dat ćemo sve od sebe da Dubrava napokon primi gol. Kombinirat ćemo visoki pritisak i posjed lopte kako bi pokušali ugroziti Dubravu. Vjerujem da ćemo što prije dati gol, kako bi nam kasnije bilo lakše i to će nam biti cilj  - rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Uprava varaždinskog kluba odlučila je početkom tjedna da će u znak zahvalnosti svojim navijačima za praćenje tijekom jesenskog dijela sezone ulaz na subotnji susret biti besplatan, uz predočenje EU COVID potvrde.