Nogometaši Varaždina lani su bili pobjednici Kupa Županijskog nogometnog saveza

Varaždin danas s Varteksom u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa ŽNS-a

| 18.4.2018. u 08:47h | Objavljeno u Sport

Danas će se od 16 sati i 30 minuta na stadionu Varteksa igrati prva polufinalna utakmica Kupa Županijskog nogometnog saveza između Varaždina i Varteksa, a uzvrat će biti u utorak, 2. svibnja, od 17 sati.

Bit će to repriza lanjskog polufinala Kupa ŽNS-a, kada se Varaždin plasirao u finale. U prvom susretu, koji je odigran u Jalkovcu, rezultat je bio 1:1, a strijelci su bili Tomislav Medved i Saša Dreven, od čije je noge, lopta odbijena od vratnice, otišla u mrežu.

U uzvratu, koji je odigran na stadionu Slobode, Varaždin je pobijedio rezultatom 4:0, s tri gola Daria Jerteca i jednim golom Domagoja Drožđeka.

Prva utakmica drugog polufinalnog susreta između Drave i Bednje igrat će se u Svetom Đurđu u srijedu, 25. travnja, od 17 sati, dok će uzvrat biti u Beletincu, u srijedu, 9. svibnja, od 17 sati.

Branitelji naslova u županijskom Kupu su nogometaši Varaždina, koji su lani u finalu u dva susreta bili bolji od Nedeljanca. Nakon što su u prvom susretu u Nedeljancu Varaždinci pobijedili 2:0, golovima Šimeka i Antoleka, u uzvratnom su susretu, koji je 17. lipnja prošle godine, odigran na stadionu Varteksa, pobijedili rezultatom 3:0, kada su strijelci bili Martin Gazdek, koji je zatresao vlastitu mrežu, Niko Havelka i Dino Kresinger.