Varaždin danas gost Jaruna na stadionu Kustošije, trener Kovačević nada se pobjedi

| 6.11.2021. u 08:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 12. kola Druge hrvatske nogometne lige momčad Varaždina će danas od 14 sati biti gost momčadi Jaruna, a susret će se igrati na stadionu Kustošije.

Zbog ozljede u sastavu Varaždina neće biti Igora Postonjskog, dok će zbog tri žuta kartona izostati Karlo Lusavec. Upitno je hoće li od prve minute u sastavu, također zbog ozljede,biti Ivan Posavec, ali će za momčad konkurirati Tonio Teklić, kojeg nije bilo u prošlom kolu zbog tri žuta kartona.

-  Imamo još neke sitnije ozljede, ali mislim da će ostali igrači biti spremni, tako da ćemo složiti čvrstu, respektabilnu momčad jer u Zagrebu moramo biti čvrsti i respektabilni, ako želimo doći do pozitivnog rezultata - naglasio je trener Varaždina Mario Kovačević.

Jarun je trećeplasirana momčad, koja je u prošlom kolu slavila na Kantridi protiv Opatije.

- To je ekipa koja je ove godine ušla u Drugu ligu i nosi ih taj elan, što se vidi po rezultatu. Nakon 11 kola su na drugom mjestu s 19 bodova, dobra su i kvalitetna momčad. Posebno su opasni kod kuće, iako su imali jedan kiks na svom terenu prije gostovanja na Kantridi. Čvrsta su i okomita ekipa, daju puno golova, dali su 20 golova više od nas i na to ćemo morati skrenuti pažnju naši igračima da ne smiju puno griješiti i da moraju biti oprezni u obrani. Vjerujem da ćemo se nametnuti kroz igru i da ćemo prilike koje ćemo imati znati iskoristiti. Nadamo se i želimo pobjedu - zaključio je Kovačević.