Varaždin odigrao s Dinamom bez pobjednika, izjednačujući gol primili u 90.+4 minuti Foto: Krešimir Đurić

Varaždin odigrao s Dinamom bez pobjednika, izjednačujući gol primili u 90.+4 minuti

| 5.11.2023. u 16:53h | Objavljeno u Sport

Na Gradskom stadionu u Varaždinu u susretu 14. kola SuperSport HNL, koji je odigran pred 5190 gledatelja, Varaždin je odigrao s Dinamom 1:1, a izjednačujući gol domaćin je primio u četvrtoj, pretposljednjoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Varaždin je poveo golom Domagoja Drožđeka u 53. minuti nadmetanja,  a gosti su izjednačili u četvrtoj minuta nadoknade vremena golom Emrelija.

Dinamo je u prvom dijelu imao nekoliko dobrih prilika, a najzaslužniji što se rezultat nije mijenjao bio je domaći vratar Zelenika.

Varaždin je utakmicu počeo u sastavu: Zelenika, Pellumbi, Postonjski, Drožđek, Šego, Mitrovski, Vukčević, Elezi, Pilj, Boršić i Jelenić.

Dinamo je susret počeo sa sljedećih 11: Zagorac, Šutalo, Baturina, Ristovski, Drmić, Sučić, Mišić, Theophile, Kaneko, Perković i Vidović. Sudac je bio Zdenko Lovrić iz Đakova.

U 3. minuti nakon dobre akcije Dinama po desnoj strani Kaneko je izašao sam pred Zeleniku,ali srećom po domaćina loptu je zaustavila desna vratnica gola domaćina.

I u 10. minuti zatresla se lijeva vratnica gola Zelenike, nakon udarca Teophila sa 18 metara. U 14. minuti ponovno prijeti Kaneko, ali njegov udarac Zelenika brani.

  U 21. minuti Zagorac je obranio dva pokušaja igrača domaće momčadi, udarce Eleziju i Drožđeku.

U 27. minuti jedan odbijanac sa 16 metara Mišić je uputio snažnim udarcem preko gola Zelenike.

U 28. minuti Zelenika je sjajno obranio udarac Vidovića iz blizine nakon ubačaja Drmića s lijeve strane.

U 31. minuti opet je vratar Zelenika na sceni, kada je zaustavio udarac Mišića s desne strane.

U 42. minuti Zagorac atraktivno zaustavlja udarac Drožđeka.

U 53. minuti susreta Varaždin je došao u vodstvo. Ubačaj Šege s desne strane pred golom je dočekao Drožđek i u padu pored dvojice igrača Dinama loptu poslao u mrežu.

U 60. minuti nakon ubačaja iz kornera s desne strane Elezi je pucao glavom, Zagorac je loptu koja je išla pod gredu izbacio u korner.

Dinamo je izjednačio u četvrtoj minuti nadoknade vremena, a strijelac je bio glavom Emreli, nakon ubačaja u kazneni prostor Varaždina s desne strane.