Utrčite u novu, 2024. godinu: otvorene prijave za 45. Novogodišnju utrku Varaždin 2024. Foto: Ilustracija/Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

Utrčite u novu, 2024. godinu: otvorene prijave za 45. Novogodišnju utrku Varaždin 2024.

VV | 4.12.2023. u 14:38h | Objavljeno u Sport

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina poziva sve zaljubljenike u trčanje i ljubitelje sportskih izazova da se pridruže jedinstvenom dočeku Nove godine na 45. Novogodišnjoj utrci - Varaždin 2024.!

- Ova posebna utrka, organizirana u suradnji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Atletskog kluba "Sloboda" Varaždin te pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, održat će se s početkom točno u ponoć na Trgu Kralja Tomislava. Prijave za sudjelovanje otvorene su do srijede, 27. prosinca, nakon čega neće biti moguće prijaviti se. Startnina iznosi 15 eura - izvijestili su iz Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Organizator osigurava 500 startnih paketa koji uključuje startni broj, čip za elektronsko mjerenje vremena, majicu, unikatnu finišersku medalju, poklon sponzora te osiguranu policijsku pratnju i pratnju vozila hitne pomoći.

- Utrka je otvorena za sudionike starije od 15 godina, s vremenskim limitom od 60 minuta - napominju iz Zajednice i dodaju da su za prvo, drugo i treće mjesto osigurane nagrade, pa će tako za prvo mjesto i u kategoriji žena/kategoriji muškaraca iznositi 300 eura, za drugo mjesto 200 eura, dok će trećeplasirani dobiti 100 eura.

-Ova tradicionalna utrka, koja već dugi niz godina okuplja trkače iz cijele regije, postala je nezaobilazan događaj u kalendaru sportskih manifestacija. Doživite nezaboravni doček Nove godine trčeći ulicama Varaždina i postanite dio sportske tradicije na 45. Novogodišnjoj utrci - Varaždin 2024. - rekla je voditeljica za sport i razvojne programe u Zajednici Anica Sitar.

Dodajmo da je ova utrka također dio Kupa Sjeverozapadne Hrvatske, a rezultati će se bodovati za poredak ukupne lige.

Detalji o utrci dostupni su OVDJE