Varaždin je pretrpio poraze u sva tri dosadašnja susreta, a Inter je osvojio bod Foto: Krešimir Đurić

Utakmica u Zaprešiću od velikog značaja za obje momčadi

| 10.8.2019. u 09:25h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Na stadionu u Zaprešiću, u sklopu 4. kola HT Prve lige, večeras će se od 19 sati sastati domaći Inter i Varaždin. Inter nakon dosadašnja tri kola ima jedan osvojeni bod,dok je Varaždin još uvijek bez bodova tako da večerašnji susret za oba sastava ima veliki značaj.

 - Način na koji smo izgubili u prošlom kolu u Osijeku je targikomičan! Odigrali smo fantastično poluvrijeme i trebali voditi najmanje s tri razlike, a na kraju u pet minuta izgubili utakmicu. Nakon prva tri kola mogli smo imati devet bodova i igrači su svjesni što su sve propustili. Psihološki je teško, no dečki se moraju resetirati i spremni dočekati Varaždin. Varaždinci su još uvijek bez boda, ali ni Inter nema puno izbora. Očekuje nas potpuna drukčija utakmice od one u Osijeku, gdje smo mogli ići opušteno. Sada je na nama velik pritisak, suparnik koji također traži izlaz iz nezavidne situacije, bit će i vrlo vruće. No, moramo preuzeti odgovornost i ostvariti pobjedu. Sve osim subotnja tri boda dovelo bi nas u velike probleme – rekao je trener Intera Samir Toplak a prenosi službeni portal zaprešićkog nogometnog prvoligaša.

U konkurenciju za sastav Varaždina vraćaju se Lisakovich i Vuk, Roce još neće biti u kadru, kao ni Brlečić te Jertec. 

- Inter je ekipa koju treba respektirati i poštivati. Igrači kao što su Čeliković, Mlinar, Mazalović, Tsonev, Postonjski i Mamut zahtjevaju također respekt jer imaju iskustva i dugo su godina u Interu. Opet ću se ponavljati i reći da imamo tešku i zahtjevnu utakmicu, a uvjerenja sam da možemo očekivati i nadam se bodovima. Očekujem da igra bude na puno većem nivou nego što je bila na susretu u Puli - naglasio je trener Varaždina Borimir Perković.

Tijek utakmice u Zaprešiću moći ćete pratiti i na našem portalu.