Daniel Pajić

Uspješan vikend za članove PK Barok na Mitngu „Sveti Patrik“

| 18.3.2024. u 18:24h | Objavljeno u Sport

U subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka, u Zagrebu je održan 19. plivački miting za najmlađe – Miting sv. Patrika. Okupio je plivače i plivačice iz 27 klubova iz Hrvatske. U subotu je nastupilo 432 plivača i plivačica, a u nedjelju njih 476.

Članovi PK Barok koji su nastupili u subotu bili su: Bais Jana, Mendaš Mila, Cilar Dina, Đurasek Eva, Pajić Paloma, Rogina Tina, Zadravec Helena, Stojaković Tia, Poljak Lena, Vučković Luca, Jačmenica David, Matuza Fran, Vizjak Viktor i Sajko Niko.

Plivači Baroka popravili su svoja vremena, a najviše se istaknuo Viktor Vizjak, koji je u kategoriji mlađih kadeta u disciplini 50m leptir osvojio 3. mjesto. U ukupnom plasmanu zauzeo je 7. mjesto.

U nedjelju su nastupili: Bosilj Lovro, Filipović David, Knez Vito, Odrljin Helena, Šeruga Ema, Hrman Amari, Trojko Zara, Slunjski Franka, Kutnjak Lea, Plačko Maša, Bregović Blaž, Levatić Vito, Komes Lota, Kocijan Matija, Ivančević Elin, Pajić Daniel, Fic Helena, Bedeković Tin, Šimunović Ana i Gluhak Noa.

Dok su neki plivači isplivali svoja prva vremena na natjecanju, ostali su popravili svoja vremena i isplivali osobne rekorde.

Posebno se istaknuo Daniel Pajić, osvojivši 3. mjesto u disciplinama 25m leptir i 25m leđno, te 2. mjestu u disciplini 25m slobodno. U kategoriji početnika u ukupnom plasmanu zauzeo je 4. mjesto.