Uskoro počinje Memorijal u Remetincu, najveći ljetni turnir u regiji

vv | 12.7.2024. u 08:17h | Objavljeno u Sport

Došlo je i to vrijeme, približava se Memorijal u Remetincu, najveći ljetni turnir u regiji. Svi ljubitelji nogometa i nogometnih fešti se sjećaju lanjskog turnira, posebno finala, koje je pratilo čak dvije tisuće gledatelja.

Memorijal Darko Puškadija – Zvonimir Pavlić, održava se ove godine po prvi puta čak četiri dana, od 18. do 21. srpnja, od četvrtka do nedjelje. Organizator je ŠD Remetinec, a prijave su moguće do srijede, 17, srpnja, u 19 sati, nakon čega slijedi i izvlačenje parova i objava rasporeda.

Radi se o sjajnom memorijalu, koji se održava u sjećanje na dvojicu poginulih branitelja, a ovo je već 29. izdanje remetinečkog memorijala. Lani je turnir obilovao strašću, veseljem, ali i radošću i tugom, a bio je tu i vatromet i vol, sve što pravi spekakl mora imati.

remetinec5.jpg

Prošlogodišnje finale donijelo je sraz dvaju domaćih ekipa, organizatora ŠD Remetinec i Prijatelji Stolarija Žeger, a upravo 'prijatelji' su nakon dramatične završnice i penala su i osvojili naslov prvaka.

Lani su se prijavile 32 ekipe, a kotizacija po ekipi iznosi 100 eura, a pripremljen je i bogat nagradni fond. Prvo mjesto iznosi čak 2000 eura, drugo 700, treće 300, a četvrto donosi povrat kotizacije.

Kao i obično, i ove godine je sve spremno za još jedan remetinečki spektakl, a vrijedni organizatori pripremili su sve za ugodan boravak u Remetincu. Prije svega je tu odlična gastronomska ponuda, a u nedjelju će na meniju biti vol. Bit će tu i sadržaji za najmlađe, kao i bogatu tombolu s vrijednim nagradama.

Svi koji se još nisu prijavili, ili im treba dodatna informacija nek se jave nekome od dvojca Tomislav Turković ‘Kedžo’ (091 723 94 13) ili Mladen Vuradin ‘Mlađo’ (091 211 00 76), dvojcu koji bi (i) ove godine iznijeti najveći organizacijski teret.

A ako vas ne privlači razgovarati s ovim mladićima, možete im se javiti i putem FB stranice –> https://www.facebook.com/profile.php?id=100037323047352

Prijavite svoju ekipu, i svakako rezervirajte svoj datum i uvjerite se zašto je lijepo biti Remečan, što je slogan vrijedne ekipe iz ŠD Remetinec.

remetinec6.jpg