Uskoro 11. Dvoransko prvenstvo u malom nogometu za registrirane nogometne klubove

| 27.12.2015. u 12:02h | Objavljeno u Sport

ŠNK Nedeljanec organizira 11. Dvoransko prvenstvo u malom nogometu za registrirane nogometne klubove Pan Givova Kup Vidovec 2016. Prvenstvo će se održavati u dvorani OŠ Vidovec, u dane vikenda (subotom i nedjeljom) od 9. siječnja do 7. veljače 2016.

Natjecanje se organizira  u seniorskoj,  juniorskoj , pionirskoj kategoriji za registrirane klubove, te u kategoriji veterana. Organizatori očekuju da će na ovom, jedanaestom po redu turniru premašiti brojku od  30 registriranih klubova od pedesetak, koliko je registriranih klubova u Varaždinskoj županiji.

Na prošlom turniru sudjelovalo je trideset  klubova s ukupno 59 momčadi u svim kategorijama što je brojilo preko 708 igrača.  Posjećenost  turnira od strane gledatelja bila je dobra. Na dosadašnjih deset turnira sudjelovalo je 628 momčadi u svim kategorijama s preko 7 500 igrača. Na adrese klubova ovih će dana doči pozivi za sudjelovanje na turniru,obrasci za prijave. Javno izvlačenje parova bit će 6. siječnja, do kada je i rok za prijavu ekipa, u 18 sati, u predvorju sportske dvorane OŠ Vidovec.