Hoće li večerašnji susret s Rijekom biti treća sreća za momčad Varaždina? Foto: Krešimir Đurić

Ulaznice za večerašnji susret 1/8 finala hrvatskog Kupa između Varaždina i Rijeke osvojili su...

Varaždinske vijesti | 30.10.2019. u 14:00h | Objavljeno u Sport

Večeras će se od 19 sati i 30 minuta na Gradskom stadionu u Varaždinu igrati susret osmine finala hrvatskog nogometnog Kupa između Varaždina i Rijeke, a ulaznice u nagradnoj igri na našoj facebook stranici osvojili su Edo Bosilj Škec i Vladimir Malner.

Nagrađeni su osvojili po dvije ulaznice za večerašnji susret i to za lijevi dio zapadne tribine a mogu ih podići prije susreta na blagajnama Gradskog stadiona, koje su smještene kod Caffe bara Contra. Svima koji su se uključili u nagradnu igru zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo im više sreće slijedećom prilikom.

Večerašnje utakmica bit će treći ovosezonski susret Varaždina i Rijeke, a u oba dosadašnja slavila je Rijeka (2:1 na Rujevici i 2:0 u Varaždinu), s time da su se ove dvije momčadi sastale i prošle sezone također u osmini finala hrvatskog Kupa, kada je slavila momčad s Rujevice 2:1 i to golom Čolaka u završnici susreta.

U večerašnjem susretu zbog ozljeda u momčadi Varaždina neće biti Đuraseka i Adžića, a zbog crvenog kartona izostat će Lisakovich. O kretanju rezultata na večerašnjem susretu izvješćivat ćemo vas i na našem portalu, u tekstualnom prijenosu utakmice Varaždina i Rijeke.