Gradska sportska dvorana na Dravi ovog će vikenda biti poprište državnog prvenstva u stolnom tenisu Foto: Krešimir Đurić

U varaždinskoj Areni od danas do nedjelje U-15 Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

| 18.9.2020. u 09:43h | Objavljeno u Sport

Nakon što je prošlog vikenda Varaždin ugostio ponajbolje juniore i juniroke,ovog će vikenda biti domaćin U-15 kadetskog Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu. I kadetsko će prvenstvo, baš kao i juniorsko, biti održano u varaždinskoj Areni bez nazočnosti publike.

Varaždin će od danas do nedjelje ugostiti 64-ero ponajboljih hrvatskih stolnotenisačica i stolnotenisača kadetskoga uzrasta iz 15 hrvatskih klubova, a otvorenje U-15 kadetskog Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu predviđeno je za danas u 13 sati.  Proglašenja rezultata uslijedit će u nedjelju 20. rujna poslije odigranih finalnih susreta.

Glavni organizator turnira, koji se igra uz pokroviteljstvo Grada Varaždina, Hrvatskog stolnoteniskog Saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora, trostruki je državni prvak varaždinski STK Starr, a provodit će se sukladno svim epidemiološkim standardima i uputama stožera Civilne zaštite tako da će igrači izvan igre nositi maske i koristiti dezinficijense.