U Trećoj NL Sjever igrat će se utakmice 18. kola, Podravina domaćin, Varteks gostuje Foto: Dražen Novosel

U Trećoj NL Sjever igrat će se utakmice 18. kola, Podravina domaćin, Varteks gostuje

| 1.4.2023. u 10:04h | Objavljeno u Sport

U Trećoj NL Sjever danas su na rasporedu utakmice 18.,posljednjeg kola u ovom dijelu prvenstva. Pretposljedna Podravina će na svom stadionu u Ludbregu ugostiti petoplasirani Rudar iz Murskog Središća, dok će trećeplasirani Varteks biti gost sedmoplasirane Virovitice.

- Uvijek je posebno i lijepo vratiti se doma, mora se priznati. Poštujem naravno svoj bivši klub, tamo sam i započeo karijeru, ali želim pobijediti. Bit će i puno mojih na tribinama, ali ja ću misliti samo na tri boda za Varteks – rekao je Dorian Mikičić, igrač Varteksa koji je u redove varaždinskog trećeligaša stigao upravo iz Virovitice..

Osim njega i Rok Horaček također je pristigao u Varteks iz Virovitice, tako da će i u redovima domaćih biti i nekih navijača Varteksa na tribinama.

Virovitičani su u donjem dijelu tablice, a u prva tri proljetna kola nisu ubilježili niti boda, no Mikičić tvrdi da to ništa ne znači, da se ne smiju opustiti.

- Točno je da imaju tri poraza, ali to ništa ne znači. Sigurno će se htjeti izvaditi, ali mi moramo svaku tekmu ići na identičan način, i na terenu pokazati da smo bolja ekipa – ističe Mikičić, koji dobro zna odakle prijeti najveća opasnost u redovima Virovitice.

- Sinjaković je njihov najbolji strijelac, tu je i Suvajac, odličan igrač, s njima bi trebali imati najviše posla – tvrdi Mikičić.

Današnje utakmice počet će u 16 sati.