Varaždinci će imati prilike pozdraviti i čestitati izborniku Željku Krajanu u subotu na središnjem gradskom trgu Foto: Krešimir Đurić

U subotu u 19 sati doček Željka Krajana na varaždinskom Korzu

| 27.11.2018. u 14:55h | Objavljeno u Sport

Izbornika svjetskih prvaka, Varaždinca Željka Krajana koji je s hrvatskom tenis reprezentacijom osvojio posljednji Davis Cup u postojećem formatu, njegovi sugrađani i svi koji to žele će imati priliku dočekati ga u rodnom gradu i pozdraviti u subotu 1. prosinca 2018. godine u 19 sati na Trgu kralja Tomislava.

Na popularnom varaždinskom Korzu već se priprema veliko slavlje koje će biti povezano s koncertom Marka Tolje i početkom programa Advent u Varaždinu kojeg priprema Turistička zajednica Grada Varaždina.

Izbornika najbolje svjetske tenis reprezentacije u Gradskoj vijećnici primit će gradonačelnik Ivan Čehok sa suradnicima, a potom će se zajedno uputiti prema bini koja će uskoro biti postavljena na Trgu kralja Tomislava.

Željko Krajan, kako smo već objavili, odlukom Gradskog vijeća na Dan grada Varaždina 6. prosinca primit će i posebno javno priznanje – Nagradu Grada Varaždina.