U subotu i nedjelju u varaždinskoj Areni igrat će se City Connect Bumbar kup 2023. Foto: ilustracija/arhiva Varaždinske vijesti

U subotu i nedjelju u varaždinskoj Areni igrat će se City Connect Bumbar kup 2023.

Varaždinske vijesti | 21.2.2023. u 14:21h | Objavljeno u Sport

U subotu i nedjelju, 25. i 26. veljače 2023. godine, na terenima varaždinske Arene održat će se najveći regionalni dječji malonogometni turnir – City Connect Bumbar kup 2023.

Za organizaciju turnira zaslužni su članovi NK Varteks, a u njoj sudjeluje preko 70 klupskih volontera. Turnir traje dva dana i osim nogometa ponuditi će obilje dodatnih sadržaja, popratnih igara i natjecanja.

Uz pokrovitelje Grad Varaždin, Varaždinsku županiju i ŽNS Varaždin, ponosni glavni sponzor turnira je City Connect. Uz navedene pokrovitelje, cijela manifestacija nemoguća je bez niza sponzora i donatora kojima iz Kluba ovom prilikom zahvaljuju na pomoći.

Dok ekipa iz NK Varteks marljivo radi na pripremi samog turnira, prijave, osim iz Hrvatske, pristižu i iz okolnih zemalja (Slovenija, BIH, Mađarska) pa će turnir opet imati međunarodni karakter.

Turnir je raspoređen u šest manjih turnira u šest različitih starosnih kategorija. Prvi dan će na teren izaći igrači 2011., 2013. i 2015. godišta, dok će u nedjelju zaigrati 2010., 2012. i 2014. godište.

Za prva tri mjesta osigurani su pehari, a u isto vrijeme bit će birana i ‘dream team’ ekipa svakog uzrasta, najbolji strijelac, igrač i golman turnira.