Bednja nije iskoristila svoje prilike, za razliku od Mladost Kometa Foto: Dražen Novosel

U odgođenoj utakmici 28. kola Četvrte NL Bednja izgubila u Prelogu

| 6.6.2019. u 19:45h | Objavljeno u Sport

Danas je u Prelogu odigrana odgođena utakmica 28. kola Četvrte nogometne lige Skupina Čakovec - Varaždin, u kojoj je momčad Bednje iz Beletinca izgubila od domaćeg sastava Mladost Komet rezultatom 3:1, poluvrijeme 2:0, pri čemu je jedini gol za goste postigao Filip Holi u 65. minuti nadmetanja.

- Domaćin je iskoristio svoje prilike a mi naše koje smo imali nismo, jednostavno nismo bili pravi i domaćin je zasluženo pobijedio. Platili smo cijenu igranja treće utakmice u 10 dana što se vidjelo po tome da su noge naših igrača bile teške i reakcije sporije . Platili smo danak igranja dva teška susreta u finalu županijskog Kupa - naglasio je trener Bednje Saša Paska.

Utakmice 29.,pretposljednjeg kola Četvrte nogometne lige Skupina Čakovec - Varaždin igrat će se u nedjelju od 17 sati i 30 minuta a sastat će se: Dinamo(D) - Podravina, Sloga(Č) - Dubravka-Zagorac, Nedelišće - Polet (SMnM), Međimurec - Novi Marof, Jalžabet - Varteks, Nedeljanec - Mladost Komet, Bednja - Omladinac(NSR), Rudar - Pušćine.