U Ivancu odigrano finale Kupa Odbojkaškog saveza Varaždinske županije

| 4.10.2023. u 11:48h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Odbojkaškog saveza Varaždinske županije i uz domaćinstvo Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec odigrana je finalna utakmica Županijskog odbojkaškog Kupa između ŽOK Ivanec i OK Kitro Varaždin u kojoj je pobijedila varaždinska ekipa rezultatom 3:1.

Utakmica je odigrana u dvorani Osnovne škole Ivanec pred oko 100 gledatelja  Nakon početnog vodstva od 2:0 u setovima ( 16:25,17:25), domaća je ekipa odličnom igrom uspjela osvojiti treći set (25:22), nakon čega se u četvrtom setu vodila velika borba.

Ekipa ŽOK Ivanec pokušala je izboriti peti set, međutim, iskusna gostujuća ekipa riješila je četvrti set u svoju korist  (25:22) za pobjedu od 3:1.

Ekipa ŽOK –a Ivanec primila je srebrne medalje koje im je uručio Josip Klein, predsjednik Odbojkaškog saveza Varaždinske županije, dok je pehar primila Barbara Habek, kapetanica ivanečke ekipe.

Zlatne medalje ekipi OK Kitro Varaždin uručio je Marko Friščić-zamjenik gradonačelnika Grada Ivanca, a pehar je primila kapetanica varaždinske ekipe Saša Novak.

Ivanečkoj ekipi ovo je bilo 11 finale Odbojkaškog Kupa Varaždinske županije, a pobjednice Kupa bile su 2016. godine kada su u finalu svladale ekipu ŽOK Ludbreg sa 3:0 u setovima.