Momčad Nedeljanca je sa četiri gola u mreži ispratila sastav Jalžabeta Foto: Dražen Novosel

U 22. kolu Četvrte NL Nedeljanec bolji od Jalžabeta, Zelengaj od Plitvice

| 29.4.2018. u 00:24h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 22. kola Četvrte nogometne lige Varaždin - Čakovec Nedeljanec je jučer, pred svojim navijačima, bio bolji od Jalžabeta 4:0.Dva je gola postigao Dubravko Kišić, a po jednom su mrežu Jalžabeta pogađali Jurica Hanžek i Marko Kovačić.

U drugom županijskom derbiju Zelengaj je u Kučanu Donjem s 2:0 bio bolji od Plitvice iz Gojanca, golovima Matije Hudoletnjaka iz kaznenog udarca, zatim Domagoja Kušeca i Hrvoja Vrbanića.

Golijadu i pobjedu domaćina vidjeli su gledatelji u Beletincu, gdje je Bednja sa 4:3 pobijedila momčad Međimurca 4:3. Bednja je na poluvremenu imala vodstvo od 2:0, a pobjednički su gol postigli u posljednjim trenucima susreta. Golove za Bednju postigli su Petar Sabolić, Ante Kulji, Jakov Klopotan i odlučujući Filip Holi.

Novi Marof je kao domaćin svladao Mladost Komet rezultatom 2:1, golovima Igora Bešteka i Ante Spajića iz kaznenog udarca. Ludbreška Podravina je izgubila u Čakovcu od Sloge 2:1, iako je na poluvremenu imala vodstvo od 1:0,golom Nikole Valjka.

U preostalim utakmicama postignuti su slijdeći rezultati: Polet (SMnM) - Nedelišće 5:0, Dinamo(D) - Pušćine 2:1 i Rudar - Sloboda(S) 4:1.