"Trkači i trkačice, obucite svoje patike i gaćice te dođite na 1. trail utrku v Gačice!"

Varaždinske vijesti | 2.7.2021. u 09:07h | Objavljeno u Sport

Atletski klub Varaždin u suradnji s mještanima sela Gačice organizira prvu trail utrku u Gačicama.

Ova utrka neobičnog naziva i raznih asocijacija održat će se 18. srpnja na tri različite dionice - 3, 7 i 18 km, a sama trasa utrka protezat će se prekrasnim šumskim stazama, puteljcima i pitomim brežuljcima rubnih naselja: Osečka, Radovan, Lovrečan, Tužno i Lukavec, s ciljem na igralištu u Gačicama.

- Neizostavan dio svih utrka svakako će biti prolaz kroz “Vražji stolček” s kojega se pruža jedinstven pogled na kotlinu rijeke Bednje i šire. Bitno je za napomenuti da će ova utrka ujedno biti i humanitarnog karaktera te da će se dio kotizacije u iznosu od 20 kn uplatiti potrebitima - napominju organizatori.

- S obzirom na neobičnost ove nove utrke, potrudit ćemo se da svi natjecatelji dobe unikatne i nezaboravne finišerske medalje, majice i ostalo, a vjerujemo da neće izostati ni prave zabave i veselja uz razna iznenađenja - dodali su iz AK Varaždin.

- Zbog svega navedenog ostaje još samo poziv svima vama: “Dragi trkači i trkačice, obucite svoje patike i gaćice te dođite na 1. trail utrku v Gačice!” - pozivaju iz AK Varaždin.

I naš proslavljeni olimpijac Ivica Kostelić također je uputio poziv na 1. Trail "U gaćicama v Gačice". Pogledajte najavu u videu.

Prijave na utrku otvorene su do 4. srpnja, a dostupne su na LINKU.

Označeno u
Video sadržaj