Igor Jovičević debitirat će sutra u Varaždinu na klupi prve momčadi Dinama

Jovičević: Riječ je o protivniku kojeg moramo ozbiljno shvatiti, ali ne smijemo bježati od uloge favorita

| 5.6.2020. u 18:29h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Na službenom portalu GNK Dinamo trener Igor Jovičević najavio je sutrašnji susret njegove momčadi sa sastavom Varaždina, u sklopu 27. kola HT Prve lige. Jovičević će sutra debitirati na klupi Dinama, dok će trener Samir Toplak prvi puta voditi s klupe momčad Varaždina u prvenstvenom nadmetanju s Dinamom.

- Osjećam se uzbuđeno. Prva službena utakmica, jedna premija za moj rad zadnjih godina i sigurno da osjećam jednu veliku odgovornost, sreću da u službenoj utakmici predstavljam stručni stožer Dinama, klub i navijače. U prvoj utakmici ćemo dati naslutiti da idemo fokusirano, ozbiljno, angažirano na pobjedu, a sigurno nam neće biti lako jer je riječ o ekipi koja se bori za ostanak i sigurno zaslužuje bolje mjesto na tablici. Imaju dobru tranziciju i vrlo opasne igrače, poput Drožđeka ili Petkovića iskusnog Benka i Obregona, koji su fizički moćni, Đuraseka, koji ima jako dobru kontrolu lopte i dinamiku u sredini terena. Radi se o protivniku kojeg moramo ozbiljno shvatiti, ali ne smijemo bježati od uloge favorita. Idemo na pobjedu i tri boda - rekao je Jovičević.

Podsjetimo sutrašnji susret igrat će se na Gradskom stadionu u Varaždinu od 21 sat i 5 minuta, bez prisustva gledatelja.