Trener Bednje Saša Paska u svlačionici ima spoj mladosti i iskustva Foto: Dražen Novosel

Trener Bednje Saša Paska: S obzirom na našu kvalitetu i ove sezone želimo naslov

| 10.11.2020. u 12:26h | Objavljeno u Sport

Odlukom Odbora za hitnost sva natjecanja, pod vodstvom varaždinskog ŽNS-a, odgođena su do daljnjega, sve dok se ne stvore uvjeti za nastavak, a koji su povezani za virusom Covid- 19. Među odgođenim natjecanjima je i Četvrta liga Skupina Čakovec - Varaždin, u kojoj se, do kraja jesenskog dijela sezone, trebaju odigrati četiri kola.

Nakon 11 odigranih susreta na tablici je u vodstvu momčad Bednje iz Beletinca s 27 bodova, čak 7 više u odnosu na drugoplasirani Međimurec i trećeplasirani Mladost Komet. Kada se odlučivalo hoće li se nastaviti ili prekinuti natjecanje u Četvrtoj ligi, Komisija za natjecanje konstatirala je da se od 16 klubova koji se natječu očitovalo njih 14, pri čemu je 13 klubova bilo za prestanak natjecanja, a jedan klub je bio za nastavak natjecanja bez gledatelja.

- Bednja je bila za nastavak natjecanja bez navijača jer smo smatrali da je bolje da odigramo preostala četiri kola prema rasporedu, a ne da se igra krajem studenog ili početkom veljače i to zbog meteoroloških prilika. Kao što je poznato mi u kasnu jesen i rano proljeće, kada su oborine izraženije, imamo problema s terenom na našem igralištu, gdje je jako teško igrati, što je također bio jedan od razloga zbog kojeg smo zagovarali nastavak prvenstva. Bili smo svjesni da ćemo izgubiti dio prihoda zbog činjenice da na utakmicama neće biti navijača, ali nešto se mora žrtvovati, ne može sve biti idealno. Osim toga i ekipa nam je ušla u željenu formu i nismo htjeli prekidati natjecateljski ritam. Naravno da se u slučaju pogoršanja zdravstvene situacije prvenstvo treba prekinuti jer su zdravlje igrača i navijača najbitniji - rekao je trener Bednje Saša Paska.

Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti......