TREĆA NL SJEVER Varteks danas gost, Podravina domaćin Foto: Dražen Novosel

TREĆA NL SJEVER Varteks danas gost, Podravina domaćin

| 7.10.2023. u 08:50h | Objavljeno u Sport

U sklopu 8. kola Treće NL Sjever, momčad Podravine će danas na svom stadionu u Ludbregu ugostiti Pitomaču, dok će Varteks gsotovati u Kotoribi, gdje će igrati protiv domaćeg Graničara. a oba će susreta početi u 16 sati.

Kako se najavljuje Podravina će biti dosta oslabljena u današnjem susretu jer zbog ozljeda u sastavu neće biti Samboleca, Sačera, Bačanija, Sedlara i Juga.

Nakon remija s Rudarom, Varteks će i peti puta ove sezone na megdan međimurskim predstavnicima. Dosad ima jednu pobjedu (Međimurje), jedan poraz (Dinamo) i dva remija (Polet, Rudar).

Graničar je novi trećeligaš, ekipa koja ove godine varira rezultatima, ali skupili su dosad devet bodova, što sugerira oprez.

Što se tiče Varteksa, uvjerljivih 6:3 protiv Podravine u kupu, donijelo je dobro raspoloženje, nakon pomalo razočaravaćujeg remija s Rudarom.

Ipak šef struke Zoran Vukelić ističe da ne smije biti euforije, već se svakom protivniku mora pristupati s jednako velikom pažnjom i koncentracijom. Posebice u obrani, gdje je među najboljima u posljednje vrijeme Mihael Vlah, kojemu su dobre igre protiv Rudara donijele i mjesto u momčadi kola.

- Naravno da ne smije biti euforije, bilo bi glupo da u utakmicu uđemo lako ćemo, svaku ekipu treba poštovati. Graničar je odlična ekipa, nisu bez razloga ovdje. Teren je uvijek najbolji pokazatelj vrijednosti, samo se tamo prizna – istaknuo je branič Mihael Vlah.

U utakmici Varteks neće moći računati na Sašu Stojka, koji je zaradio treći žuti karton protiv Rudara.

- Dosta se krpamo ove sezone, ima i ozljeda, ali uvijek uspijemo izaći na teren i odigrati poštenu utakmicu. Sigurno će nedostajati, ali moramo pokazati svoje najbolje lice – ističe pouzdani stoper, a prenosi portal NK Varteks.