TREĆA NL SJEVER U sklopu 25. kola danas će se na stadionu Sloboda igrati županijski derbi Foto: Dražen Novosel

TREĆA NL SJEVER U sklopu 25. kola danas će se na stadionu Sloboda igrati županijski derbi

Varaždinske vijesti | 18.5.2024. u 08:41h | Objavljeno u Sport

U sklopu 25. kola Treće NL Skupina Sjever na varaždinskom stadionu Sloboda danas će se od 17 sati i 30 minuta igrati županijski derbi, između Varteksa i Podravine.

Bit će to već četvrta ovosezonska utakmica ovih dvaju protivnika. U sve tri dosadašnje slavio je Varteks, na gostavanju 2:1, te u kupu 6:3, a posljednje je pobjedio ovog projleća, i u ligaškom ogledu, također na domaćem terenu.

- Ekipa koju poznamo, često igramo s njima, rivali smo u Županiji, ali naravno da se osjeća umor kod nekih igrača pa će možda biti i nekih pošteda. Ako će i netko drugi dobiti prigodu, od svih očekujemo maksimalnu tekmu od svih – rekao je za klupski portal pomoćni trener Varteksa Romano Nježić.

Prvenstvo je već skoro odlučeno, Varteks vrlo teško može do trećeg mjesta, jer Pitomača 'bježi' sedam bodova, tri kola do kraja. Stručni stožer na čelu s Vukelićem razmišlja i o tome da se neke igrače malo odmori, jer je sezona pri kraju, a odigrano je jako puno utakmica.

- U sve igrače vjerujemo, tko god da igra, kao što sam rekao sigurni smo da će dati sve od sebe, to nema nikakve dileme. No, tek moramo imati prvi trening, treba vidjeti tko je načet, i slično – ističe Nježić.