TREĆA NL SJEVER Sutra utakmice 8. kola, Varteks kod Poleta, Podravina kod Međimurja Foto: Dražen Novosel

TREĆA NL SJEVER Sutra utakmice 8. kola, Varteks kod Poleta, Podravina kod Međimurja

Varaždinske vijesti | 4.10.2024. u 11:18h | Objavljeno u Sport

U Trećoj nogometnoj ligi Skupina Sjever sutra će se igrati utakmice 8. kola, a oba županijska predstavnika bit će gosti.

Trećeplasirani Varteks gostovat će kod drugoplasiranog Poleta u Svetom Martinu na Muri, dok će devetoplasirana Podravina igrati kod desetoplasirasnog Međimurja.

Utakmice će početi sutra u 16 sati.

- Imamo neke račune s Poletom, oni su nezgodna ekipa, kvalitetno vođena, s dobrim igračima. Nema bolje nego kroz ovakvu utakmicu potvrditi ono čemu težimo – ističe trener Varteksa Dražen Besek, a objavio je službeni portal kluba.

U utakmici koja je pred Bumbarima, greške neće biti dozvoljene, a upravo to je proteklih godina, gotovo u pravilu koštalo bodova u srazu s Poletom.

- Moramo pojednostaviti stvari. Ja sam kao gledatelj pratio dvije utakmice s Poletom lani. Kada kažem da moramo pojednostaviti stvari, mislim u prvom redu da si ne smijemo si dozvolili naivne pogreške i elementarne probleme u razvoju igre. Ako to izbjegnemo, siguran sam da će doći i ta prilika i nama, da im stvorimo probleme – smatra Besek te naglašava da će odlučivati detalji.

- Da li će to biti već i u ovoj utakmici, da ćemo biti na tom nivou, to treba vidjeti. Detalji će odlučivati, onaj koji će manje srljati, tko će manje griješiti, stići će do pobjede – kazao je Dražen Besek.

Što se tiče igračkog kadra, Renan i Havojić su se oporavili, a jedini mali upitnik je kod Telebara koji je radi mehaničke ozljede preskočio Nedeljanec. Ima Besek i 'slatkih' briga, Nino Možanić se sve više ističe, stoga je i kandidat je za početi od prve minute.

- Nećemo odustati od toga da dajemo priliku mladim igračima, koji će nositi kvalitetu već sada, ali i u vremenima koja tek dolaze – ističe Besek, kojem je upravo rad i prepoznavanje mladih talenata bio glavni trenerski 'forte'.

Osim dobre igre, priželjkuje strateg Bumbara i lijepo vrijeme.

- Ja se nadam da će se i vrijeme malo posložiti, da dođe što veći broj ljudi, a utakmica će sigurno biti odlična – zaključuje Dražen Besek, a objavio je portal NKVarteks.