TREĆA NL SJEVER Sutra utakmice 7. kola, oba županijska predstavnika su domaćini, a derbi je na stadionu Sloboda Foto: Dražen Novosel

TREĆA NL SJEVER Sutra utakmice 7. kola, oba županijska predstavnika su domaćini, a derbi je na stadionu Sloboda

Varaždinske vijesti | 27.9.2024. u 13:03h | Objavljeno u Sport

Sutra se od 16 sati igraju utakmice 7. kola u Trećoj NL Sjever, a oba županijska predstavnika bit će domaćini. Podravina će na svom stadionu ugostiti Pitomaču dok će se derbi kola igrati na stadionu Sloboda u Varaždinu, gdje će nogometaši Varteksa dočekati šestoplasirani Graničar iz Kotoribe, ekipa koja je dosad jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva.

Bumbari su na prvom mjestu i igraju odlično pa su i favoriti u ovom ogledu.

Četiri ligaške utakmice zaredom, vratari Varteksa upisali su 'clean sheet', obrana djeluje vrlo sigurno, a cijela ekipa posložila se u defanzivnom smislu.

Što se ofenzive tiče, dobra vijest za Bumbare svakako jest i to što je svoj prvi ligaški pogodak postigao Filip Hrženjak, mladi napadač, objavio je portal NK Varteks.

- Uopće se nisam nadao da će gol doći u tako važnoj utakmici. Ona je bila napeta, praktički do samog kraja. Ušao sam s klupe, ali bio sam dobro raspoložen, kao i cijela ekipa, bio sam vrlo svjež; ušao sam i, na sreću, zabio taj gol – istaknuo je 19-godišnji Filip Hrženjak.

Subotnji protivnik nije nimalo bezazlen; uostalom, tek su tri boda iza Bumbara.

- Svakog protivnika respektiramo, a vidimo da je Graničar na vrlo dobroj poziciji na tablici. Znam da su doveli dosta novih igrača. Ipak, mi se ne bojimo nikoga, a nadam se da ćemo to i potvrditi u subotu. Kao i u svim dosadašnjim utakmicama, krećemo maksimalno ozbiljno od prve minute, uz podršku s tribina, i nadam se novim tri boda – zaključio je Filip Hrženjak, a objavio je portal NK Varteks.