TREĆA NL SJEVER Polovičan učinak županijskih predstavnika u današnjem 11. kolu

| 28.10.2023. u 16:56h | Objavljeno u Sport

U Trećoj NL Sjever odigrano je 11. kolo, a županijski su predstavnici imali polovičan učinak. Momčad Varteksa je u derbiju na stadionu Sloboda pobijedila Pitomaču 2:0, golovima Matije Kanceljaka u 30. i Saše Stojka,u 34. minuti utakmice.

Od 80. minute Varteks je imao igrača manje na terenu jer je zbog drugog žutog kartona isključen Romario Matova. Prvi put je opomenut u 32. minuti, a drugi put u 80. minuti a u oba slučaja žute je kartone dobio zbog preoštrih startova.

Kod gostiju "pocrvenio" je pomoćni trener Ivan Presečan, zbog dva žuta kartona. Oba su mu dodijeljena u 25. minuti. Prvi je dobio zbog ulaska u terenu za igru, a drugi zbog prigovaranja i gestikuliranja prema sucu utakmice. U poluvremenu utakmice pri ulasku u svlačionicu Presečan je vrijeđao suce utakmice, naveo je delegat u svom izvješću s utakmice.

Ludbreška Podravina je na svom stadionu izgubila od Poleta 3:2. Golove za Podravinu postigli su Mario Sačer u 2. i Giovanny De Moraes Gomes u 70. minuti nadmetanja. Strijelci za goste bili su Leonard Mesarić u 69., Silvestar Žganec u 76. dok je u 74. minuti vlastitu mrežu zatresao igrač Podravine Matija Havaić.

Na susretu je viđeno čak 10 žutih kartona, od čega je šest opomena pokazano igračima Poleta.