TREĆA HNL SJEVER Podravina domaćin prvaku, Varteks gost u Virovitici Foto: Dražen Novosel

TREĆA HNL SJEVER Podravina domaćin prvaku, Varteks gost u Virovitici

| 4.9.2021. u 09:29h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ
U Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever danas su na rasporedu utakmice 3. kola. Momčad Podravine će na svom stadionu u Ludbregu ugostiti aktualnog prvaka, sastav Mladosti iz Ždralova,dok će Varteks biti gost Virovitice.
Igrač zadnjeg reda momčad Varteks Borna Radić je za službenu facebook stranicu komentirao uvodni dio sezone i prve dvije utakmice te najavio današnji susret.
- Nekako gorko slatki početak. Bod protiv prvaka iz prošle sezone, a onda poraz kod kuće od Podravine. Na terenu to nije izgledalo loše, samo se mučimo s realizacijom. Ima još puno mjesta za napredak. Mlada smo i perspektivna ekipa. Nadam se da će se protiv Virovitice i to ostvariti.
Ipak, što se tiče atmosfere u momčadi, tamo nema problema, a u novoj utakmici ide se po pobjedu.
- Atmosfera u ekipi je odlična, svi su zdravi, spremni, tako da nema razloga da i ne bude tako te da krenemo s nizom pobjeda. Novi igrači su donijeli kvalitetu više, posebno Benko. To je igrač koji bi pojačao svaku ekipu, ne samo u 3.HNL. Ali i ostatak dečki su vrlo kvalitetni i perspektivni. Od Tomaškovića koji je odličan 'univerzalac' na bočnim pozicijama, Kos koji je već par godina među najboljim igračima 4.HNL pa Mauro Benko koji je dokazao u prvim utakmicama da može puno toga napraviti, da ne nabrajam sad sve po redu. U subotu idemo po pobjedu da se konačno veselimo i mi i naši navijači - naglasio je Borna.