TRANSFERMARKT Varaždin ima najvrijedniju momčad Druge HNL i najskupljeg igrača lige

Varaždinske vijesti | 30.12.2021. u 14:28h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Transfermarkt je danas ažurirao vrijednosti nogometaša u Drugoj HNL, a prema procjeni tog portala drugoplasirana momčad Druge HNL ima najvrjedniju momčad i najskupljeg igrača prvenstva.

Momčad Varaždina prema Transfermarktu ima vrijednost od 5,71 milijun eura, druga momčad Dinama ima vrijednost od 5,21 milijun eura, dok je Rudeš procijenjen na 4,05 milijuna eura, a jesenski prvak Orijent 1919 je četvrti po vrijednosti s 3,78 milijuna eura.

Najskuplji igrač Druge HNL je napadač Varaždina, inače igrač Hajduka na posudbi u Varaždinu, Michele Šego, koji je krajem lipnja ove godine vrijedio 350 tisuća eura, a sada ima vrijednost od čak 750 tisuća eura.

Drugo mjesto u ligi sa 600 tisuća eura drži Matej Senić, čija vrijednost se nije mijenjala, a na trećem je mjestu po vrijednosti u varaždinskoj momčadi prema Transfermarktu kapetan momčadi Igor Postonjski, koji je procijenjen na 500 tisuća eura.

Nakon njega slijedi Andris Herrera koji ima vrijednost od 400 tisuća eura, dok su na 350 tisuća eura procijenjeni Tonio Teklić i Ivan Posavec.