Tenis za sve generacije: Krenule prijave za varaždinsku Sliceer ligu Foto: Sliceer liga

Tenis za sve generacije: Krenule prijave za varaždinsku Sliceer ligu

M.N./Varaždinske vijesti | 21.8.2019. u 12:03h | Objavljeno u Sport

Nakon vrlo uspješnog teniskog turnira Sliceer Open 2019, u Varaždinu imamo još jedno tenisko natjecanje koje će ponovo okupiti tenisače i tenisačice iz šire okolice. Riječ je o Sliceer ligi, pojedinačnom natjecanju na koju se mogu prijaviti svi, bez obzira na dob, spol i tenisko znanje putem svog Sliceer profila, koju su kroz aplikaciju predstavili Saša Fišter i Hrvoje Šipuš.

- Potaknuti „Sliceer Open-om“, koji je održan u travnju ove godine, odlučili smo kroz pojedinačno ligaško natjecanje omogućiti varaždinskim tenisačima i tenisačicama, da i u završnom dijelu vanjske sezone imaju još jedan teniski event, gdje će putem lige, natjecatelji proširiti teniska poznanstva i odmjeriti snage sa ostalim natjecateljima unutar svoje kategorije - istaknuo je Šipuš.

- Sve je osmišljeno da se na jednostavan način vodi evidencija kroz Sliceer aplikaciju, tako da sve informacije o mečevima svih kategorija budu dostupne svima. Super stvar je da će svi sudionici lige imali besplatan Chat unutar aplikacije kako bi se lakše dogovorili sa svojim protivnicima o mečevima - naglasio je Fišter.

Svi sudionici igraju kvalifikacije kroz spomenuto ligaško natjecanje tijekom mjeseca rujna, a najbolji po grupama osiguravaju nastup na završnom Sliceer Mastersu 5. listopada na teniskim terenima Teniskih klubova Varteks i Varaždin 1181.

Online prijave kreću danas od 21. kolovoza od 12 sati isključivo kroz osobni profil Sliceer aplikacije, a najbolje po kategorijama (1,000-4,500, 4,501-7,000 i 7,001-10,000 TR) očekuju bogate sportske i novčane nagrade.

Više o samoj ligi na www.sliceer.net