Trener momčadi Varaždina Miljenko Telebar vjeruje u pobjedu protiv Mladosti

Telebar: Mladost je najnepredvidivija momčad u gostima

| 4.11.2016. u 09:21h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina će sutra u sklopu 12. kola Treće HNL Istok na svom stadionu ugostiti Mladost iz Ždralova. Bit će to sraz prvoplasiranih Varaždinaca s 26 bodova i četvrtoplasiranih gostiju, koji imaju 19 bodova.

Trener varaždinske momčadi Miljenko Telebar ima bolju situaciju u svlačionici pred sutrašnji susret, nego pred prošlotjedno gpstovanje u Đakovu, gdje je Varaždin pretrpio prvi poraz ovog prventva.

Treninzima su se priključili Mujanović, Jertec, OštrekJagačić, a u kadru za sastav neće biti Srpak, kojeg, zbog ozljede, očekuje dvadesetak dana mirovanja, što znači da je za njega ovaj, jesenski dio sezone završen.

- Poznam njihovog trenera i mogu reći da je to najnepredvidivija ekipa u gostima, pa će biti sigurno teško. Mladost je do sada osvojila solidan broj bodova i iako smo ih u pripremama za ovo prvenstvo glatko pobijedili tu utakmicu treba zaboraviti, jer će ovo biti sasvim drugačiji susret. Nakon poraza u Đakovu imamo imperativ pobjede, moramo uči u pozitivan niz do kraja jesenskog dijela prvenstva, jer naše su ambicije jako velike - naglasio je trener momčadi Varaždin Miljenko Telebar.