Mogu li košarkaši Grafičara večeras iznenaditi Škrljevo i ostvariti najveći uspjeh u povijesti kluba?

Svi košarkaški putevi večeras vode u dvoranu u Centru svijeta

| 19.12.2015. u 08:14h | Objavljeno u Sport

Košarkaši ludbreškog Grafičara u šesnaestini finala Kupa Krešimira Ćosića igrat će večeras protiv A1 ligaša, momčadi Škrljeva iz istoimenog mjesta u zaleđu Rijeke, koje je u sastavu grada Bakra. Grafičar i Škrljevo stari su znanci koji su se prije dvije sezone sastali u kvalifikacijama za popunu A-1 lige. Momčad koja prođe u sljedeću rundu, osminu finala, igrat će već 22. prosinca protiv sastava Zagreba.   

- Zadovoljan sam što smo za prvu utakmicu izvukli Grafičara, ali ne mogu biti s time što nas u slučaju prolaska očekuje Zagreb. Igramo s njima odmah na početku sezone, to bi nam gostovanje poremetilo pripremu za domaći dvoboj s njima. Kako god, protiv Grafičara ćemo odigrati punom snagom, ta nam utakmica dobro dođe u smislu očuvanja očuvanja forme i natjecateljskog kontinuiteta - rekao je trener Škrljeva Aramis Naglić za klupsku web stranicu.

Trener Grafičara Velimir Mudri naglašava da je Škrljevo favorit u večerašnjem susretu, no, to ne znači da će se njegova momčad unaprijed predati, naprotiv, pokušat će iznenaditi goste.

- Gledali smo njihove susrete, uvjerili se u jače i slabije strane, koje ćemo pokušati iskoristiti - rekao je Mudri.

Utakmica će u sportskoj dvorani u Ludbregu početi u 19 sati.