U Domu kulture upriličeno je izvlačenje skupina, a ispred Grada Lepoglave, glavnog pokrovitelja turnira, govorio je gradonačelnik Marijan Škvarić

Sutra počinje 16. Otvoreni zimski turnir u malom nogometu Ožujsko kup Lepoglava 2020.

| 13.12.2019. u 14:04h | Objavljeno u Sport

U Lepoglavi sutra počinje 16. Otvoreni zimski turnir u malom nogometu "Ožujsko kup Lepoglava 2020.". Uoči samog početka turnira, na kojem će sudjelovati 30 momčadi u seniorskom djelu turnira, te 15 veteranskih momčadi koje će igrati veteranski turnir, momčadi su podijeljene u skupine.

Organizatori turnira su u Domu kulture u Lepoglavi upriličili izvlačenje skupina tijekom kojeg je ispred Grada Lepoglave, glavnog pokrovitelja turnira, sve nazočne pozdravio gradonačelnik Marijan Škvarić.
- Grad Lepoglava kao europski grad sporta kontinuirano ulaže u sport i njegov razvoj pa tako i u ovaj turnir koji će, vjerujem, i ovog puta potvrditi svoju kvalitetu – rekao je gradonačelnik Škvarić, poželjevši sudionicima turnira puno uspjeha dok je organizatorima zahvalio na svemu što čine kako bi organizirali turnir.

Uz pokroviteljstvo Grada Lepoglave turnir organizira Zajednica sportskih udruga grada Lepoglave čije predsjednik Tonko Županić svim sudionicima poželio puno sreće i uspjeha naglasivši da ovaj turnir ima kvalitetu i ime. Izvršni organizator turnira Damir Kužir zahvalio se Gradu Lepoglavi na potpori koju turnir ima od samog početka održavanja.

Turnir će se održavati sportskoj dvorani OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi do 19. siječnja 2020. godine kada je na rasporedu njegova završnica.