Stolnoteniski klub Općine Bednja osvojio naslov prvaka i izborio plasman u viši rang natjecanja

Varaždinske vijesti | 19.4.2024. u 09:17h | Objavljeno u Sport

Stolnoteniski klub Općine Bednja odličnim rezultatima u Drugoj Županijskoj stolnoteniskoj ligi osvojio je naslov prvaka i izborio plasman u viši rang natjecanja, u Prvu Županijsku stolnotenisku ligu što je izuzetan uspjeh za promociju same Općine Bednja i ovog dijela Hrvatskog Zagorja.

Ovaj uspjeh ostvarila je ekipa u sastavu Dobrislav Šimić, Niko i Ivica Brusar, Dražen Strmečki, Dino Hranj, Darko Putar i Dejan Barušić.

U subotu, 27. travnja s početkom u 16 sati održat će se pojedinačni turnir druge Varaždinske županijske stolnoteniske lige, dok će se pojedinačni TOP 12 turnir za prvu Županijsku stolnotenisku ligu odigrati dan kasnije, u nedjelju 28. travnja u 16 sati.

Oba turnira održat će se u stolnoteniskoj dvorani u Žabniku, gdje je domaćin STK Visia. Nakon završetka pojedinačnih turnira i dodjele medalja za najbolje održat će se i dodjela pehara za tri prvoplasirane momčadi i to u subotu u Drugoj Županijskoj stolnoteniskoj ligi ,a dan kasnije u nedjelju u Prvoj Županijskoj stolnoteniskoj ligi.