Stigla dva Marka: Kitro Varaždin se pojačao s Markom Ličinom i Markom Oršolićom

| 16.6.2021. u 08:17h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Iako je još daleko od početka sezone, Kitro Varaždin već mirno priprema igrački kadar u nadi da će u idućoj sezoni moći izboriti željeno mjesto u playoffu.

Dva su nova imena nedavno stigla u klub, tehničar Marko Ličina te primač Marko Oršolić. Oba igrača će zasigurno pomoći u ambicijama varažinskog superligaša.

- Ja uvijek imam visoka očekivanja i svaku utakmicu želim pobijediti. Uz naporne i kvalitetne treninge te dobru kemiju u ekipi možemo daleko dogurati. Smatram da imamo kvalitetu biti među prve 4 ekipe u ligi, a kasnije u playoffu je sve moguće. Jedva čekam upoznati sve dečke u klubu i radujem se novim izazovima i zajedničkim pobjedama - rekao je Marko Oršolić koji je došao iz HOK Domaljevca iz BiH-a.

- Varaždin ima dugu odbojkašku tradiciju te sam sretan što ću biti dio te priče i dati svoj doprinos novim uspjesima kluba. Ekipa OK Kitro Varaždin je dovoljno kvalitetna da se borimo za sami vrh hrvatske odbojke te uz kvalitetan rad i pristup očekujem da ćemo to i dokazati tijekom sljedeće sezone. Veselim se početku priprema i novim izazovima u novom klubu! - zaključio je Marko Ličina koji je došao iz OK Splita.