Daniel Štefulj i Borimir Perković na druženju s novinarima u varaždinskom prvoligašu uoči dolaska Gorice Foto: Dražen Novosel

Štefulj: Napravit ćemo sve da uz podršku publike pobijedimo Goricu

| 1.9.2019. u 08:05h | Objavljeno u Sport

- Igrat ćemo protiv jako dobre, nezgodne momčadi, koja je možda jedna od najneugodnijih na gostovanju. Oni su to potvrdili prošle sezone, po profilu igrača i igri moglo bi to biti i ove sezone. Imaju dosta visoke, snažne igrače, brze ali i tehnički jako dobre. Prati ih glas da su momčad tranzicije, ali rekao bih i da su i ekipa koja može imati posjed i kontrolirati utakmicu. Želja je, a to ću i prenijeti igračima, da budemo skoncentrirani isključivo i jedino na sebe. Uvjeren sam da smo u dobrom tonusu, puni samopouzdanja i svi smo uvjerenja da ćemo odigrati jako dobru utakmicu, da ćemo ostaviti dobar dojam, a onda se trebamo nadati da uz malo sreće i dobar dojam možemo doći i do prve pobjede. Nadam se da ćemo u tome uspjeti - naglasio je trener Varaždina Borimir Perković uoči današnjeg susreta 7. kola HT Prve lige u kojem će Varaždin na Gradskom stadionu u Varaždinu od 18 sati ugostiti sastav Gorice.

Zbog tri žuta kartona u momčadi neće biti Stolnika, zbog ozljede će izostati Roca, dok bi ostali trebali biti u konkurenciji za sastav. I lijevi bočni igrač varaždinske momčadi Daniel Štefulj vjeruje u prvu pobjedu svog sastava.

- Gorica je jako kvalitetna momčad, ima dobre igrače, pripremamo se za njih, dobro se trenira i dobra je atmosfera u svlačionici. Vjerujem da ćemo dati sve od sebe, da će doći publika koja će nas podržati i s kojima ćemo lakše doći do pobjede, a sve ćemo napraviti da osvojimo tri boda - naglasio je Štefulj.