Stadion Slobode od 24. od 27. lipnja domaćin Nogometnom kampu GNK Dinamo

vv | 28.5.2024. u 11:14h | Objavljeno u Sport

Od 24.06. - 27.06.2024. na terenima SRC Sloboda Varaždina održati će se nogometni kamp za dječajke i djevojčice od 7-14 godina pod vodstvom trenera iz nogometne Akademije GNK Dinama. Domaćini kampa Dinamo u Varaždinu je DSR Lumen i voditelj akademije nogometni entuzijast Tomislav Jelenski.

Akademija GNK Dinamo Zagreb već godinama organizira kampove za mlade nogometaše na području Hrvatske, ali i inozemstva. Na taj način svatko može dobiti priliku barem nakratko trenirati s Dinamovim trenerima i po Dinamovoj metodologiji. Cilj kampova su doživljaj, zabava, motivacija, ali i učenje nogometnih vještina koji ostaju svakom polazniku još dugo vremena.

Dinamova nogometna škola Hitrec-Kacian osnovana je 1967. godine nakon uspjeha juniora u osvajanju Omladinskog Kupa Jugoslavije, predvođenih igračima poput Marijana Čerčeka i Marijana Novaka. Juniori su postali prvaci Jugoslavije tri puta zaredom 1970. godine, istovremeno razvijajući buduće ikone kluba poput Zlatka Kranjčara i Velimira Zajeca. Dinamovi voditelji škole, poput Horvateka, Antolkovića i Bazića, koordinirali su rad trenera za mlađe selekcije, a škola je postala prepoznatljiva i izvan Hrvatske. Ulaskom u 21. stoljeće, škola je doživjela modernizaciju pod vodstvom Romea Jozaka, s fokusom na razvoj darovitih igrača za prvu momčad i postizanje zapaženih rezultata na domaćim i međunarodnim turnirima. Strategija razvoja škole nogometa Dinamo kontinuirano se provodi kroz znanstveno utemeljen rad, sudjelovanje na raznim turnirima diljem svijeta te organizaciju trening kampova izvan Hrvatske.

Akademija GNK Dinamo Zagrebu svijetu je poznata po brojnim talentima koji su prošli kroz nju. Najistaknutiji od njih bili su:

Velimir Zajec, Zlatko Kranjčar, Marko Mlinarić. Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Dario Šimić, Igor Bišćan, Eduardo da Silva, Niko Kranjčar, Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren, Milan Badelj, Domagoj Antolić, Šime Vrsaljko, Andrej Kramarić, Mateo Kovačić. Josip Brekalo, Nikola Moro, Lovro Majer, Borna Sosa, Joško Gvardiol, Dani Olmo, Josip Šutalo, Martin Baturina, Petar Bočkaj.

Svi polaznici dobiti će dres, štucne, hlačice, torbu za kopačke, diplomu i ručak, te tri najbolja pojedinca prema odabiru trenera, dobiti će mogućnost tjedan dana trenirati u Dinamovoj Akademiji u Zagrebu.

Kamp će se doržati u terminu od 9:00 - 15:00h.

Cijena kampa po igraču/igračici - 250,00 eura

Prijaviti se možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona: 091 892 8204