Vinica je s pet postignutih pogodaka uvjerljivo svladala Omladinac (5:0) Foto: Mario Šamec

Sračinec do pobjede u prvoj minuti sudačke nadoknade

| 24.4.2016. u 19:31h | Objavljeno u Sport

Dramatičan susret odigran je u skupini Zapad Druge županijske nogometne lige. U Majerju je u golijadi s devet postignutih golova vodeći Sračinec pobijedio 5:4 s pogotkom u prvoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

Momčad Majerja je iznenadila momčad Sračinca sa ranim vodstvom. U prvih pet minuta susreta je dva pogotka za domaćine postigao Dario Bubek (1. i 5. min). Sračinec je ipak nedugo nakon smanjio vodstvo na 2:1 golom Leonom Trtinjaka u 14. minuti. Početkom drugog poluvremena, Sračinec pogotcima Dominika Tkaleca (50. min) i Bojana Jeretića (52. min) preokreće rezultat, ali Dario Bubek je s nova dva pogotka (61. i 85. min), drugi iz dosuđenog kaznenog udarca, opet doveo Majerje u vodstvo 4:3. Samo minutu nakon kaznenog udarca za Majerje, dosuđen je kazneni udarac za Sračinec kojeg je realizirao Goran Miko (86. min) i baš kada se mislilo da će uzbudljiv susret završiti podjelom bodova, Patrik Kuhar je Sračincu donio sva tri boda.

U ostalim susretiam skupine Zapad, drugoplasirani Dinamo (B) je pobijedio 3:1 Vratno, Vinica je uvjerljivo s 5:0 svladala Omladinac, a Podravac je s 3:0 bio bolji od Lepoglave.

U skupni Istok, Sloboda ŠN je nakon dvije godine uspjela povezati dvije pobjede te je pobjegla s posljednjeg mjesta tablice. Na gostovanju kod Mladosti (VT) su uzeli sva tri boda 3:0 pobjedom. Prvi pogodak je zabio Goran Novaković u 13. minuti iz kaznenog udarca, a nakon isključenja u 67. minuti domaćeg igrača Nina Brezovca (dva žuta kartona), Krunoslav Buhin je zabio u 77. i 86. minuti za konačnih 3:0.

U ostalim susretima skupine Istok, Sloboda (T) je remizirala s Poletom (T) 2:2, Trnje je poraženo na domaćem terenu 3:0 od Beretinca, a Udarnik 32 je s 4:0 pobijedio Zagorca.