Špikić: Sve osim pobjede ne bi bilo zadovoljavajuće

| 5.3.2016. u 09:18h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U okviru 22. kola Premijer rukometne lige momčad GRK Varaždina 1930 će danas u 18 sati u dvorani na Dravi ugostiti sastav Buzeta. Varaždinci u taj susret ulaze sa serijom od osam uzastopnih pobjeda, a s obzirom na razliku u kvaliteti između supanrika za očekivati je da će večeras ostvariti i devetu pobjedu u nizu.

U prošlom kolu Dabrovi su pobjedili Spačvu u Vinkovcima 27:24, pa jedan od glavnih u toj pobjedio bio je vratar Matija Špikić, koji je zaustavio 12 od 35 udaraca prema njegovu golu.

Najbitnije je da smo osvojili dva boda. Utakmica je bila teška, a domaćin je pružio dobru igru. U neizvjesnoj završnici naša je kvaliteta došla do izražaja i zasluženo smo pobijedili – rekao je Špikić.

Devetnaestogodišnjem vrataru, najboljem sportašu grada Ludbrega 2015., kojemu je ovo druga sezona u redovima GRK Varaždina 1930, neiskustvo nije prepreka da bude prvi vratar Premijer lige s 36,7 posto obrana.

– Drago mi je da sam na vrhu, a rezultat je to napornog rada i kvalitetnih treninga. Nadam se da će biti još bolje – kaže Špikić.

GRK Varaždin 1930 vodeći je sastav Premijer lige s 33 boda, dva više od Dubrave, a uoči susreta s Buzetom Špikić ističe:

Sve osim pobjede ne bi bilo zadovoljavajuće. Puno smo bolja ekipa, što ćemo danas i pokazati – zaključio je Špikić.