Skupština Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca izabrala najbolje u ivanečkom sportu za 2022. godinu

Varaždinske vijesti | 13.1.2023. u 10:52h | Objavljeno u Sport

Na Skupštini Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca uz nazočnost 15 od ukupno 27 članova Skupštine proglašeni su najbolji sportaši i ekipe za 2022. godinu.

Najbolja sportašica je Ivanka Škoda, članica Športsko ribolovnog društva Ivanec, koja je osvojila naslov prvakinje Hrvatske u seniorskoj konkurenciji u sportskom ribolovu, dok je najbolji sportaš Nikola Geček, član Športsko ribolovnog društva Ivanec, koji je u sastavu reprezentacije Hrvatske u ribolovu za osobe s invaliditetom osvojio zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu održanom u Mađarskoj.

Najbolja ženska ekipa je seniorska ekipa Športsko ribolovnog društva Ivanec, koja je u Prvoj hrvatskoj ribolovnoj ligi osvojila drugo mjesto, dok je najbolja muška ekipa seniorska momčad Košarkaškog kluba Ivančica, koja je osvojila drugo mjesto u Drugoj hrvatskoj košarkaškoj ligi Sjever.

Najveća nagrada koju dodjeljuje Zajednica, Nagrada za životno djelo, bit će uručena Ivanu Vidačeku, za četrdesetčetverogodišnji aktivan rad u Nogometnom klubu Mladost iz Margečana, u kojem je 20 godina bio aktivan igrač Kluba,a sada je već peti mandat na funkciji predsjednika Kluba. Pod njegovim vodstvom dograđene su svlačionice i poboljšani uvjeti pratećih objekata u sklopu nogometnog igrališta kao i reflektori na glavnom i pomoćnom igralištu, dok je klub izborio viši rang natjecanja Elitnu ŽNL Varaždin.