Sjajan nastup mladih hrvača Vindije na međunarodnom turniru Zadar Open

| 2.7.2023. u 21:17h | Objavljeno u Sport

Na međunarodnom turniru Zadar Open za mlađe kategorije, koji je održan jučer, u organizaciji Hrvačkog kluba Zadar nastupilo je 160 natjecatelja iz 18 klubova i četiri države, Austrije, Bosne i Hercegovine,Njemačke i Hrvatske.

Nastupilo je i 13 članova Vindije, koji su osvojili četiri zlata,pet srebra i četiri bronce te ekipno bili drugi. Prva su mjesta osvajali početnik Ivan Jembrih u kategoriji do 37 kilograma, zatim Ivan Lonjak do 40 kilograma kod mlađih dječaka i kadeti Vigo Moslavac do 80 kilograma i Sven Boršić u kategoriji do 110 kilograma.

Druga su mjesta osvajali početnici Tin Hrestak do 37 kilograma i Marko Jembrih do 29 kilograma,zatim mlađi dječaci Domagoj Herceg u kategoriji do 49 kilograma i Teo Ciglar do 65 kilograma, te kadet Lovro Belić u kategoriji do 80 kilograma.

Treći su bili početnik Jan Sačič u kategoriji do 28 kilograma i mlađi dječaci Leon Posavec u kategoriji do 44 kilograma i Matija Matić u kategoriji do 90 kilograma. Nina Lambreščak je kod mlađih djevojčica do 54 kilograma osvojila treće mjesto.

Vindija je ekipno osvojila drugo mjesto, iza kluba domaćina, a ispred Šibenika. Ekipu Vindije vodili su treneri Andrija Barić, Ivica Florijanić i Ivan Ratković.