Zajednička fotografija svih osvajača pehara i diploma

Sinoć odigrano Pan Kup natjecanje Varaždinske regije u elektroničkom pikadu

| 15.5.2016. u 12:45h | Objavljeno u Sport

Nakon završetka regularnog prvenstvenog dijela natjecanja, u prostorijama Barflya održano je Pan Kup natjecanje Varaždinske regije u elektroničkom pikadu. Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine s nositeljima skupina, a susreti su se igrali po „davis cup“ sistemu, što je pridonijelo neizvjesnosti samog natjecanja.

U skupini A sudjelovalo je 5 ekipa, a to su bili Stari Mlin, Gox bar, Tip Top, Pancho i domaćin natjecanja, ekipa Barfly. Stari Mlin je dominantno odigrao grupno natjecanje te se bez poraza kvalificirao u polufinale natjecanja zajedno sa ekipom Pancha, koji su nakon puno neizvjesnosti uspjeli pobijediti domaćina Barfly rezultatom 3-2

U skupini B također je sudjelovalo 5 ekipa a to su ivanečki Inferno, Inporium, Kugla, Sombrero i Čile bar. Ivanečki Inferno je potvrdio svoj status nositelja skupine te se bez poraza plasirao u polufinale natjecanja, dok se za drugo mjesto vodila neizvjesna borba između Inporiuma, Čile bara i Sombrera. Nakon završetka svih mečeva, te nakon što su navedene tri ekipe imale isti broj bodova u daljnje natjecanje plasirala se ekipa Sombrera zahvaljujući boljoj set razlici i to za samo 1 set.

Polufinalni mečevi započeli su susretima između Starog Mlina i Sombrera, a pobjedu 5-0 ostvarila je ekipa Starog Mlina. U drugom susretu između Inferna i Pancha također nije bilo neizvjesnost te je Inferno pobijedio 3-0.

Maratonski susret za treće mjesto odigran je između Pancha i Sombrera, te je nakon igre parova pobjedu ostvarila ekipa Pancha te su tako bili najveće iznenađenje turnira osvojivši treće mjesto.

U finalu je viđena odlična igra između Starog Mlina i Inferna ali se Infernu vidio nedostatak Deana Pokosa te su izgubili rezultatom 3-0, a ekipa Starog Mlina je pobjedom na Pan Kup natjecanju ostvarila pravo nastupa na državnom prvenstvu u Poreču koje se održava u lipnju.