Siniša Fučkar ponovno predsjednik NK Varteks, izabrana i ostala tijela kluba

Varaždinske vijesti | 21.7.2023. u 19:22h | Objavljeno u Sport

Na današnjoj skupštini NK Varteksa novi-stari predsjednik ostao je Siniša Fučkar. On je ujedno bio i jedini kandidat za čelno mjesto varaždinskog trećeligaša, a izabrana su i ostala klupska tijela.

Skupština je održana u klupskim prostorijama sportskog centra Varteksa u Hrašćici, a predsjednik je izabran jednoglasno.

Siniša Fučkar obavezao se tako na još jedan mandat u Varteksu, a potpredsjednik će biti Bernard Toplak.

- Nisam bio na čisto, ali sam nakon razgovora s Izvršnim odborom, s roditeljima i trenerima, potom i s White Stonesima, dobio od svih podršku, odlučio da ću se opet kandidirati. Obavezat ću se da komuniciram još bolje, da gradim što više mostova. Što je bilo u prošlosti, trenutno moramo ostaviti po strani ono što je bilo. Da ovaj klub nije navijački, ja tu ne bi niti bio. Tako je to bilo kod osnivanja kluba, 2011. godine, i ja to maksimalno poštujem – istaknuo je Siniša Fučkar na skupštini kluba.

Predložio je i plan rada za ovu godinu, gdje su glavne aktivnosti vezane uz najavljenu izgradnju tribine te nove investicijske projekte oko poboljšanja infrastrukture, kao i dodatnog jačanja upravljačkih tijela kluba.

Što se tiče natjecateljskog segmenta pripreme za ostvarenje ciljeva su krenule i prije ove skupštine, gdje je velika želja da klub pokuša ostvariti ulazak u jedinstvenu 2. ligu, što bi trebalo korelirati s novim stadionom.

- Ove četiri godine su bile teške, neću lagati, ali uspjeli smo radi vas svih. U početku mi je bilo stvarno teško, ali bilo je i stvarno prekrasnih trenutaka, da bi u posljednje vrijeme stvarno bilo ugodno. Volio bih da svi mi preuzmemo dio obaveza, jer će klub uspjeti samo ako ćemo mi uspjeti. Sada kada pogledamo unazad, mislim da smo u četiri godine napravili puno. Možda mi niti nismo svjesni koliko je ovaj klub velik – ističe Fučkar.

Osim Fučkara i Toplaka, članovi Izvršnog odbora još će biti Leon Kukec, Mladen Vuradin, Bojan Fošnar, Hrvoje Žigmund, Mario Došek, Denis Jergan i Joso Vuksan, dok tajnik kluba ostaje Leonard Kovačić.

U Nadzorni odbor su imenovani Domagoj Njegovec, predsjednik udruge White Stones, koja po novoj odrednici statuta ima pravo na predsjednika Nadzornog odbora. U Nadzorni odbor još ulaze i Matija Sedlar i Fran Ježić.

Disciplinsku komisiju čine Rikardo Kahlina, Darko Martinčević i Dražen Čiček. Likvidator kluba je Jurica Belcar.